Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Mandulasajt

Írta: Csak a Nőknek magazin 2019/05/18 0 hozzászólás Receptek,

Hozzávalók

  • 20 dkg mandulapép
  • 2 evőkanál sörélesztő pehely
  • 2 kiskanál só
  • 1-2 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál utifűmaghéj

 

Elkészítés
Keverjük össze a hozzávalókat. Ha nagyon száraz, akkor adjunk hozzá egy kis mandulatejet vagy vizet.
A sörélesztő adja meg a sajt ízét, az utifűmaghéj pedig az állagáról gondoskodik.
A sajt ízét lehet variálni fűszerekkel. Remek töltelék tekercsekbe vagy csak önmagában is kiváló.

 

Lénárt Gitta
www.lenartgitta.hu

Szólj hozzá!