Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Mit tegyél hogy tisztán láss

Írta: Csak a Nőknek magazin 2019/02/18 0 hozzászólás Tippek, tanácsok,

 

 

Az életedben előforduló események, válasz az érzelmeid és a gondolataid állapotára. Az otthonod tisztasága, rendezettsége, színvilága tükörképként mutatja meg, hogyan éled az életed. Elégedetlen vagy a körülményeiddel, de nem tudod, hogyan változtass rajta?
Hallottatok már arról, hogy a szem a lélek tükre? Nos, a ház ablaka az ember szemének felel meg. Kinézünk az ablakon, keressük a napfényt, és nehezen vesszük észre, hogy nem is az időjárással, hanem az ablakunk tisztaságával van a baj. A tértisztítás segít megérteni és feldolgozni az eseményeket, környezetünkből eltávolítani a negatív energiákat.

 

 

Mielőtt kifestetnéd a lakást, készülj fel alaposan. Tudod-e, hogy milyen fontos a szín és a minta helyes kiválasztása? Befolyásolják a közérzetet, optikailag megváltoztathatók vele a térhatások. Nem elég a divatos trendeket követni, mert egyáltalán nem biztos, hogy a saját egyéniségedet, energia szükségleted fogja kifejezni. Valószínű, hogy mégsem olyan egyszerű a minden szempontból megfelelő otthon kialakítása. Ezért néhány gondolat, részlet a könyvből. 


„Minden lakásnak, háznak saját kisugárzása van, vagy ha úgy tetszik lelke.  
Az otthonteremtés művészet, mellyel nem csak a tereket töltjük meg berendezési tárgyakkal, hanem olyan életteret hozunk létre, ahol az a cél, hogy minden családtag jól érezze magát.
Az otthon berendezésében mindenki egy kicsit lakberendezővé válik. Nehéz feladat, mégis élvezetes, mert teremtünk valamit, ami csak a miénk. Az otthon menedék, biztonságot adó háttér, melytől a szívünk felmelegszik és feltöltődünk energiával. Az otthonteremtés igazi varázslat.”

 

Kunczly Judit

Szólj hozzá!