Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

NAT-2 vega cipő, amely megváltoztatja a világot

Írta: Csak a Nőknek magazin 2019/02/01 0 hozzászólás Technika,Tippek, tanácsok,

NAT-2 vega cipő vásárlásakor egy más világot segítünk létrejönni. A NAT-2 német gyár, ahol elhatározták, hogy a cipőt mint lábbelit másképp szemlélik és másképp gyártják. Ahol nem ölnek le állatot a bőréért. Ahol csak természetes alapanyagokkal dolgoznak. Nem növelik a műanyagokat, inkább újrahasznosítják, vagy más iparágak számára érdektelen anyagokat használnak.

 

 

Egyedi megoldás a szénából készített lábbeli. A széna olyan összetevőit építik be a cipő felsőrészébe, amelyek másképp nem feldolgozhatók. A cipőtalp anyagát természetes gumi alkotja, a belső talp igazi parafából készül és a gyártásnál csak vízalalpú ragasztókat használnak. A folyamat egésze elhanyagolható ökológiai terhet ró a Földre.

A rendhagyó anyaghasználaton túl a német cég ügyel a kézi készítésre, nincs gépsor és szalagmunka. A cipő családi műhelyekben készül Olaszországban. Félcipőt és magasszárút egyaránt készítenek. Ha tudatos embernek valljuk magunkat és óvni akarjuk környezetünket, ebben a cipőben könnyebb lesz.

 

www.nat-2.eu

 

NAT-2 vega cipő

 

 

Sándor Gy. Zsolt

+36 30 270 5986
szs.pr@upcmail.hu

Szólj hozzá!