Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Okos PB-gáz palackok bevezetését kezdi meg a SUNWO Zrt.

Írta: Csak a Nőknek magazin 2018/12/11 0 hozzászólás Takarékoskodj,Tippek, tanácsok,


 
Kedves PB-gáz Fogyasztó!

 

Bizonyára régóta várt már Ön is egy új, esztétikus, kényelmes és fokozottan biztonságos, egyszóval egy Okos PB-gáz palackra ( IC= Inteligent CylinderR).
Igényét megértve a Sunwo Zrt megkezdi a védjegyezett, extra könnyű Okos Palackok (ICR) forgalmazását. A 11 kg töltettel forgalmazott lakossági Okos PB-gáz palackunk:
•    biztosági szelepes
•    méretével illeszkedik a szabványos bútorokhoz
•    mikrochippel van felszerelve
•    esztétikus, fehér színű, piros műanyag fogantyús


Ez a palack kommunikál is Önnel okos telefonja speciális funkciójával, így követhető többek között a nyomáspróba érvényessége, a tulajdonos személye. Ugyanakkor Ön naprakész információt kaphat az aktuális árakról és akciókról is.
 

 

 

 

 

 


Az Okos palackot – letéti díj ellenében – akár bérelheti is. Így családi rendezvények pl.: disznóvágást, kerti-partyt vagy a teraszfűtés szezonját követően egyszerűen visszaadhatja a gázkiskereskedőjének, akitől a palackot bérelte.

 

Természetesen, ha saját tulajdonú gázpalackot szeretne, akkor az Okos palackot meg is vásárolhatja! Általános –minden értékesítési pontra érvényes–feltételeink:

 

 

Az üres Okos PB-gáz palack kiskereskedelmi ára 25.000 Ft.

 


Az Okos palackot bérelni 3 vagy 6 hónapos időszakra lehet 20.000 Ft letéti díj fizetése mellett, a bérleti díj utólagos – palack leadásakor történő– elszámolásával az alábbi bérleti díjakkal:

 

1–90 napig           2500 Ft / nap

91–180 nap          500 Ft / nap

 

 


A palacktöltet (a PB-gáz) árát a fenti ajánlat nem tartalmazza, az az egyes kiskereskedők mindenkori árai alapján a fentieken felül kerül felszámításra.

 

 

 
Elérhetőségünk:    www.sunwo.eu  vagy      titkarsag@sunwo.eu

 

 

Prof. Dr. Steier József
Közgazdász, agrár szakmérnök
titkarsag@sunwo.eu
70/946-3954

 

Szólj hozzá!