Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Önmagunk kiteljesítés

Írta: Csak a Nőknek magazin 2018/07/30 0 hozzászólás Életmód,

 

 

 

 

 

Az ember ősidők óta vonzódik a kristályokhoz. Különleges tulajdonságokat is párosítanak hozzájuk, amik hosszú idők megfigyeléseiből szűrődött le. Ma ez már komoly tudomány. Laczkó Pál – Laymoor lélekgyógyászattal, szellemgyógyászattal, kristálygyógyászattal foglalkozik. Gyógyító és tanító. A kristályok szerepéről és önmagunk kiteljesedésének lehetőségről beszélgettünk.

 

-A kristályoknak energiájuk, rezgésük van. A színüktől, fajtájuktól függően segíthetnek különböző testi, lelki, szellemi problémák esetén. A személyes igény szerinti kiválasztáshoz az intuíció a legjobb. A kristály horoszkópra szoktak a legtöbben alapozni, azonban a különböző élethelyzetek, problémák sokasága miatt mégis érdemes a választásban a saját megérzésre hagyatkozni. A színben, formában legkedvesebb kristály kiválasztásakor kézbe fogva, olyan érzés, mintha dobogna az ember kezében. Gyógyítók, segítők dolgoznak az üzletben, akik tanácsot adnak a választásban. Természetesen a kristályok nem oldják meg az élet problémáit, azonban olyan inspirációk, intuíciók születnek a megfelelően nyitott állapotban, ami segítséget nyújt. Lelki, szellemi szinten segítheti az elengedést, a jobb megértést. Hozzáállás változást generálhat, a lelki terhek letételét segítheti, támogat az érzelmi felfoldozásban. Nem hit kérdése a működés. Nem a tudati szintet határozza meg, hanem a szándékot, hogy szeretnénk gyógyulni. A szándék erejének és a változásnak, a gyógyulási folyamatnak a felgyorsulását segíthetik, valamint a vágyak megvalósulását is támogathatják. A mai világban nagyon gyorsan pörög az élet, a gondolkodásmódunk. Érdemes meditációs technikákat, légző gyakorlatokat is végezni, hogy koncentráltabbak, céltudatosabbak legyünk.

 

-A kristályok és a technikák sem védenek meg bennünket az élet feladataitól. A kihívásokon való áthaladásban segítenek-e?

 

-Segítséget nyújthatnak. Gyógyítóként, tanítóként olyan iskolát tanítok, ahol hétköznapi szinten is pontosan elmagyarázom az élethelyzetekben való részvételt és gyakoroljuk. Az univerzális törvények és szabályok által meg tudjuk jól élni az élethelyzeteket. A gyakorláson nagyon sok múlik.  Egyetlen egy dolog gyógyít, az a szeretet, a szív megnyitásának segítése. Nem lehet külön választani teljesen a lélekgyógyászatot és a szellemgyógyászatot. A szeretet erejével, megértéssel sok mindent fel lehet dolgozni, meg lehet érteni, és lehet változtatni.

 

-Hogyan lehet egyedül boldogulni egy feladattal abban az esetben, amikor az egyik fél nem nyitott a megoldásra?

 

-Vannak törvények, szabályok, szabad akarat. Senkit sem lehet kényszeríteni arra, hogy változzon. A lehetőséget lehet felkínálni tudatos, lelki és szellemi szinten is. Ha az illető lelke nyitott arra, hogy változzon, gyógyuljon, vagy megoldja a helyzetet, akkor azt meg lehet történtetni, hogy elinduljon a folyamat, az élethelyzet megoldása. Volt rá példa, hogy akár egyetlen kezelés után rendeződés történt fizikai szinten egy szülő-gyermek kapcsolatban, mivel a másik fél lelke adott pillanatban nyitott rá.  Ebből is kitűnik, hogy mennyire össze vagyunk kapcsolódva.

 

-Ez tanulható?

 

-Lehet tanulni, az önmagunk kiteljesítése, megvalósítása, jó részvétele az élethelyzetekben tanulható, ezt tanítom az iskolámban. Aki önmagán segít, az másoknak is segít. Gyógyítóként, tanítóként terapeuta  képzésekben is tudok segíteni, hogy minél tisztábban, tökéletesebben tudja végezni a dolgát.

 

-Kinek ajánlott a képzésen részt venni?

 

-Az alapképzést gyakorlatilag mindenkinek ajánlom. Félelmek kezelése, élethelyzetek kezelése, érzelmek kezelése, gondolatok kezelése, élethelyzetek kezelése, öngyógyító folyamatok, légző gyakorlatok, kozmikus törvények, szabályok. Sok gyermekkel foglalkozom, mindenkinél a saját korosztályi szintjén. Jó lenne ezt a tudást már az iskolában elsajátítani.

 

-Az alapképzést követően hova lehet továbblépni?

 

-A boldogság útján, önmagunk kiteljesítésében és megvalósításában. A negatív élethelyzetek nem fogják elvinni az energiánkat, ami energiát önmagunk kiteljesítésére tudjuk fordítani. Képességet kapnak a konfliktusos élethelyzetek szeretetteli megoldására, nem lesz bosszús, haragos. Védelmi technikákat is tanulnak. A negatív gondolatok, érzések, irigység nem egészséges senki számára.

 

-Aki szeretne jobban lenni, de nem szeretne képzésen részt venni, milyen lehetőség közül választhat?

 

-Bach virágterápia és egyéni kezelés bárki rendelkezésére áll, azonban az alapképzést mindenképpen előnyös elvégezni. A múlt traumáinak feldolgozása történhet konzultációkban, energetikai kezelésekben. Fizikális szinten leképződött betegségeknél van lehetőség fizikai, lelki és szellemi szinten is, hogy elinduljon a gyógyulási folyamat.

 

-Hogyan lehet kivezetni azokat a gondolatokat, amik a múlt traumáiban tartanak bennünket?

 

-Éppen azért hoztam létre az iskolát, mert ezek sztereotip élethelyzetek, amelyek addig ismétlődnek, amíg meg nem oldjuk azokat. Az elengedés az érzelmi feldolgozás utolsó lépése. A lélekgyógyászat alapjait is tanítom már az alaptanfolyamon. A képzésen végigvesszük a fázisokat és begyakoroljuk a jó működést,az érzelmi feldolgozást.

 

-Ez olyan, mint egy szokás? Rászokhatok, hogy kapcsolatban maradok önmagammal?

 

-Természetesen ez egy tudatosodási folyamat. Be tudjuk gyakorolni tudatos szinten a jó működést, ami néhány hónap gyakorlással a tudatalattiban is rögződik, pozitív reflexszerű működést indít be. Az a lényeg, hogy a külső negatív kibillentő erők ne tudjanak ránk hatni, és a szeretettel tudjuk önmagunkat megvalósítani, jól érezzük magunkat. Ma még nagyon kevesen képesek ezt az állapotot elérni.

 

-Hány éves kortól kaphat valaki kezelést, vagy mehet a képzésre?

 

-Gyakorlatilag a fogantatástól segítek kismamáknak, akár már abban is, hogy megfoganjanak. Kezelésre bármely korosztály jöhet. Képzésre 12-14 éves kortól. Kisebb korban pedig a szülőket kell tanítani, ők adják tovább a jó példát. A helytelen szülői minták, a félelmek, a vágyak kezelése, az önmegvalósítás, a gyermekek közötti konfliktusok kezelését már kisiskolás kortól érdemes elsajátítani.

 

 

 

 

 

 

 

Laczkó Pál – Laymoore

életmód szakértő
lélekgyógyász

 

 

Budapest, Andrássy út 61.

Szólj hozzá!