Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Kiskertpiac, ahol a termelőké és a valódi ízeké a főszerep!

Írta: Csak a Nőknek magazin 2018/11/15 0 hozzászólás Programok,

 

 

 

A kiskertpiac minden alkalommal ugyanaz, és mindig más. Hogyan kell/lehet ezt értelmezni? Mi az, amiben változik, de még is ugyanaz marad?

 


A kiskertpiac havonta kerül megrendezésre. A városi kertészek, gasztronómia, természetes dizájn és natúr kencerajongók piaca. A természet, az évszakok változásával kiállítóink kínálata is változik. Minden alkalommal van egy téma, mely köré fűzzük eseményünk, így a minőség, sokszínűség, a kiállítói kör egy része ugyanaz, mégis reflektálnak az adott topikra, illetve ahhoz a témához kapcsolódóan több, más alkalmakkor nem feltétlenül jelen lévő árus is velünk van. Ez alkalommal a kert finomságai, a gasztronómia kerül középpontba.
 

 

 

 


Melyek a legnépszerűbb/legkeresettebb termékek? 

 


Általában minden termékkörünk kedvelt, mivel termelői növények, virágok ilyen felhozatala csak a mi piacunkon található, ezek mindenképpen vonzóak látogatóink számára, már csak a látvány kedvéért is.

 

 

 

Természetes dizájn. Mit foglal magába ez a kifejezés?

 


Olyan kiállítói kör tartozik a kiskertpiachoz, akik természet közeli alapanyagokból, arra reflektálva, azt városi miliőbe alkotva készítik termékeiket. Növényes beültetések, préselt virágokból, natúr, a fenntarthatóság jegyében készült alkotások ezek.

 

 

 

Mi a céluk a rendezvénnyel? 

 


A kiskertpiac szeretné megmutatni, hogy városi környezetben is lehet természetesen, zölden, természethez közel élni.

 

 

 

 


 
Milyen kiállítókra számíthatnak a vendégek?

 


Vasárnap piacunkon lesznek növény, virág, fűszernövény termelők. Minőségi gasztro termékeket készítő árusok, akik fűszersót, pesztót, chutney-t, mártogatóst, lekvárokat, szörpöt, süteményeket, száraztészta különlegességeket kínálnak az érdeklődőknek - már az Ünnepekre is gondolva. Ez alkalommal a fürjtojás, tejtermékek és húskészítmények mellett az említett sokféle kreatív természetes dizájnalkotók termékei, ékszerek, vegán szójagyertyák, fenntartható gasztronómia kellékek, keramikusok alkotásai, természetes kozmetikumok is jelen lesznek. A kutyakedvelőkre is gondoltunk, hiszen BIO kutyaételeknek is helyet adunk, mindemellett a kutyamentéssel foglalkozó egyesületnek és a támogatásra szorulók számára gyűjtő önkéntesek is lesznek, akik a támogatásért cserébe valami jót adnak.

 

 

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1932641083491495/
Képek: https://www.facebook.com/kiskertpiac/

 

Farkas Andrea

Kiskertpiac

06/30-343-1853

Szólj hozzá!