Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Vásárlás ajándékért?

Írta: Csak a Nőknek magazin 2018/10/15 0 hozzászólás Takarékoskodj,

 

 

Ugye, milyen valószínűtlenül hangzik? Pedig lehetséges!

 

A patinás múltú nemzetközi piackutató intézet, a GFK egy úgynevezett Háztartáspanel kutatást végez Magyarországon, melyhez eddig több mint négyezer háztartás csatlakozott, akik rendszeresen beszámolnak napi vásárlási szokásaikról. Ennek a kutatásnak a célja, hogy a piacon jelenlévő cégek még pontosabban, megismerjék a vásárlók preferenciáit és igényeit, hogy ez által javítsák szolgáltatásaik minőségét.
Tehát, ha szeretnénk jobban járni, mindenképpen érdemes csatlakozni a panelhoz, mert közvetve jól járunk, ha javuló szolgáltatásokat kapunk. Közvetlenül is megéri, mert a GFK értékes ajándékokkal lepi meg a kutatásban résztvevőket, sőt félévente, még 10. 000 Ft értékű ajándékutalványt is lehet nyerni. A program ezen felül egy olyan eszközt ad a kezünkbe, melynek segítségével könnyedén követni tudjuk a napi kiadásainkat, és így tervezhetőbbé válik a családi költségvetés.

 

 

 

 

 

 

 


Ehhez mindössze egy applikációt kell letöltenünk a telefonunkra, és már indulhat is a felmérés! A lényeg, hogy a napi fogyasztási cikkeket, kis és nagy bevásárlásokat egyaránt, gyógyszereket, vitaminokat, internetes vásárlásokat rögzítsük, ami naponta mindössze néhány percet vesz igénybe. A felvitt adatokért cserébe pontokat kapnak a részvevők, melyek egy virtuális számlán gyűlnek össze. Ezeket értékes ajándékokra lehet beváltani, melyeket tetszés szerint választhatjuk ki az ajándékkatalógusból. A kutatás hosszútávú és rendszeres együttműködést kíván, de megéri, mert a minimális időráfordítás jelentős előnyökhöz juttattja a résztvevőket.

 

Regisztráció: https://panel.gfk.com/scan-hu/kezdooldal/?srcid=22527&extid=102c28ef5dccee40eb4cdfd1c7ae26&ExternalVar1=&ExternalVar2=&ExternalVar3=Csakanoknek2018

Szólj hozzá!