Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Tavaszi csillogás

Írta: Csak a Nőknek magazin 2019/03/22 0 hozzászólás Divat,Tippek, tanácsok,


 
Ebben az időszakban az új kollekcióinkban az eljegyzési- és karikagyűrűk kerülnek fókuszba, hiszen nem lehet elég korán elkezdeni felkészülni a Nagy napra. A tavaszi szezonban nagyon kedveltek a smaragd, rubin, zafír és színes cirkónia köves ékszerek, melyek tökéletes kiegészítői a mindennapoknak. Ékszerszalonjainkban az apró charmokkal díszített gyűrűk, nyakláncok és karkötők is nagyon népszerűek, melyek külön-külön és egymással mixelve is hordhatóak. Várjuk vásárlóikat, hogy segíthessünk kiválasztani a személyre szabott ajándékokat.

 

ELEGÁNS és IDŐTLEN
Sokan a tavaszi időszakban tervezik a lánykérést, Nekik is érdemes ellátogatnia hozzánk, mert szoliter gyűrűk széles választékát kínáljuk. Gyémánt köves ékszereink hivatalosan bevizsgált drágakövekkel díszítettek, melyeknek a minőségét cégünk garantálja. Az ékszer mellé egy Gyémánt-Certifikat-ot is kap a vásárló, mely minden információt tartalmaz az adott termék és drágakő tulajdonságairól – finomság, tisztaság, csiszolás, súly, szín, stb.


EGYEDI és MINŐSÉGI
Az esküvőre készülő párok közel 400 féle karikagyűrű-modell közül válogathatnak az olasz dizájn daraboktól egészen az exkluzív német gyűrűkön át a hazai tervezésekig. Kollekcióinkban magyar fémjellel ellátott hazai és import termékek is megvásárolhatóak.
A Gerstner és a Gettman német cég által gyártott karikagyűrűk minőségét a márka 150 évre visszatekintő tradíciója és tapasztalata biztosítja. Csúcsminőségű technológiájukkal az arany felületét a magasabb csillogástól egészen a jéghatásig tudják kezelni. A gyűrűk belső kialakítása egyedi Gerstner profilt követ, kellemes kényelmes bársonyos felületet biztosít, akár egy szélesebb gyűrű kivitelében is. Arany ékszereiket nikkel helyett palládiummal ötvözik, így sokkal jobbak a fizikai illetve kémiai tulajdonságaik a karikagyűrűknek.

 

 
STÍLUSOS és SOKOLDALÚ
Nemesfémből készült ékszereink 14k és 18k-os aranyból készülnek, igény és stílus szerint választhatóak és variálhatóak. Mindennapokra és egyedi alkalmakra is ajánljuk őket, a Hölgy vásárlóink mellett férfiak is kedvükre válogathatnak pecsét gyűrűink, karkötőink, nyakláncaink, medáljaink között. Ezüst ékszereink is stílusossá varázsolják viselőjük minden pillanatát,  letisztult, kövekkel díszített, illetve egyedi stílusban is megvásárolhatóak. 


A Schmuck Ékszerszalon filozófiája, hogy olyan termékeket biztosítson a vásárlói számára, melyek valódi értéket és minőséget képviselnek, emellett egy maradandó emléket nyújtsanak viselőjüknek. Ékszereink tökéletes kiegészítői a mindennapoknak, illetve a különleges alkalmaknak egyaránt. 

 

Exkluzív környezetben, barátságos légkörrel és gazdag áruválasztékkal várjuk Önöket szeretettel!

www.schmuckekszer.hu
www.facebook.com/schmuckekszer

Szólj hozzá!