Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Tavaszi szépségápolás

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2018/04/18 0 hozzászólás Életmód,

Megérkezett a tavasz, az időjárás is kegyes hozzánk. Egyre többször melegítenek át bennünket a napsugarak. Fontos, hogy testünket felkészítsük a Nap sugárzására. Összegyűjtöttünk néhány információt, amelyek segíthetnek, hogy a megfelelő felkészültséggel várjuk a jó időt.

 

Használjunk fényvédő krémeket

 

Fontos, hogy jó minőségű és megbízható fényvédő krémet használjunk, Védjük meg bőrünket a Nap káros UV sugaraitól. Ezzel sok betegséget előzhetünk meg, például az allergia, pigment foltok, és rosszindulatú bőrbetegségek kialakulását kerülhetjük el. Azonban fontos figyelembe venni, hogy minden bőrtípusra máshogy hatnak a Nap sugarai, ezért fontos, hogy bőrtípusunknak megfelelő kozmetikumokat használjunk.

 

 

 

 

A természet ajándékai kincset érnek

 

Használjunk természetes alapanyagokból készült termékeket, kozmetikumokat. Bőrünket így megkíméljük a rejtett vegyszerek káros hatásaitól és bőrünk is üdébb lesz. Remek arcpakolás készíthető például mézből, tojásból, citromléből.

 

 

 

Méregtelenítsünk

 

Tavasszal újítsuk, tisztítsuk meg szervezetünket. Szabadítsuk meg magunkat a méreganyagoktól. Igyunk több folyadékot, lehetőleg jó minőségű vizet.  Együnk több zöldséget, gyümölcsöt. Szervezetünk hálás lesz érte és energikusabbak is leszünk.

 

 

 

 

Kerüljük a sminket

 

Egyre melegebb van, többet izzadunk, ez természetes folyamat. Azonban sokat segíthet bőrünk állapotán, ha kerüljük az erős sminket. A smink eltömíti a pórusokat és kitágítja azokat. Nem engedi lélegezni a bőrünket. Lefekvés előtt mindenképpen távolítsuk el a sminket a bőrünkről. Használjunk vegyszermentes sminklemosót.

 

 

 

Ha a fent említett tanácsok valamelyikét megfogadjuk, biztosak lehetünk benne, hogy bőrünk meg fogja köszönni a törődést és ragyogó, üde hatást fog kelteni. Az egészségünket is megőrizhetjük.

 

Használj egészséges, natúr kozmetikumokat.

Szólj hozzá!