Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

HOBOT-268 és HOBOT-288 ablaktisztító robot

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2018/07/03 0 hozzászólás Technika,

 

 

HOBOT-268 és HOBOT-288 ablaktisztító robot mutatkozik most be a korábban megjelent HOBOT-198 cikkünk folytatásaként. Ezek a továbbfejlesztett változatok már nem igénylik az ablakkeret széleket a helyzetmeghatározáshoz. Vákumos tapadással maradnak meg az üveg felületén és érzékelőjük a sík üvegfelület szélét elérve elfordítja  mozgásirányukat, nem tudnak túlfutni. Szélességben ötméteres, magasságban hatméteres felületet képesek tisztán tartani. Különösen alkalmasak nagyfelületű üvegportálok, kirakatok tisztántartására.

 

 

 

 

Ferde síkú, döntött üvegen (tetőtéri ablak) is dolgozhatnak, csakúgy, mint 198-as modellváltozatuk.

 

Önműködően vagy távirányítással dolgoznak, a 288-as modell iOS vagy Android HOBOT applikációval telefonunkról is távvezérelhető.

 

A működtetés egyszerű, a hálózati konnektorba csatlakozatott HOBOT robot az üvegfelületen bekapcsolás után odatapad és megkezdi a munkát.

 

Kétszeres tisztítási üzemmódra csak a 288-as modell képes, így a teljes üvegfelületet még egyszer áttisztítja.

 

A leeséstől a HOBOT-268 és HOBOT-288 ablaktisztító robot hálózati áramkimaradás esetén a beépített szünetmentes áramforrással védett, maximum 20 perc hosszan. A gyártó semmit nem bíz a véletlenre, teljes védelmet a tartozék karabineres biztonsági kötéllel biztosít.

 

 

A HOBOT-268 és HOBOT-288 ablaktisztító robot 1 négyzetméternyi üvegfelületet mindössze 2½ perc alatt tisztít meg. Az üvegfelületen egyenetlenség (katedrálüveg) sem jelent akadályt.

 

Az ablak külső felületének tisztán tartásához a robotot csak rá kell helyezni az üvegfelületre. Bekapcsolás utána a robot hasán is található jelérzékelő a szobából általunk adott utasításokat veszi akkor, ha nem automatikus üzemmódban működik. Utóbbiból 3 változat szerint választhatunk.

 

A HOBOT-268 és HOBOT-288 ablaktisztító robot ha már nem érzékel szennyezett felületet, az ”auto finish” funkció segítségével önműködően fejezi be a munkáját.

 

www.myrobotcentrum.hu

Szólj hozzá!