Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Zabreggeli

Írta: Csak a Nőknek magazin 2019/06/23 0 hozzászólás Receptek,

Hozzávalók

  • 4-5 evőkanál zabpehely
  • 3 evőkanál goji bogyó
  • 0.5 banán, meghámozva és karikára vágva
  • 4 evőkanál chia mag
  • 1 marék kesudió
  • 1 marék aszalt meggy
  • 2 dl mandulatej

 


Elkészítés
A magokat és a gyümölcsöket töltsük egy befőttesüvegbe. Öntsük rá a mandulatejet, és tegyük éjszakára a hűtőbe. A magok és az aszaltgyümölcsök felpuhulnak reggelre, és a chiamag, valamint a zab is megpuhul. Fogyasztás előtt 1 órával érdemes kivenni a hidegről.


Lénárt Gitta
www.lenartgitta.hu 

 

Szólj hozzá!