Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Egy termékcsalád, amely megváltás lehet a pattanásos, zsíros bőr számára

Írta: Csak a Nőknek magazin 2018/11/29 0 hozzászólás Életmód,
 
 
 
 
 
 
 
Bizonyára sokunk életét megkeserítette az a pillanat, amikor kamaszkorban elkezdett megjelenni az arcon és test különböző részein az apró, piros, gyulladt pöttyök. Ezek a pöttyök mindenki számára kellemetlenségeket okoztak. Az önbizalomhiánytól szenvedtünk és minden lehetséges megoldást kipróbáltunk, de csak egyre rosszabb lett bőrünk állapota. Ezért döntöttem úgy, hogy kifejlesztem azt a termékcsaládot, amely segít ezt a kellemetlenséget eltüntetni. 
 
 
 
Bőrünk ápolását már tinédzserkorban célszerű elkezdeni, hiszen a testünk fejlődik, hormonjaink változnak. Zsíros és pattanásos bőr alakul ki. Azonban ez nem betegség, hanem genetikailag örökölhető hajlam. A mai világban, azonban nem csak a hajlam tehet az aknés bőr kialakulásról, hanem a szennyezett levegő és a helytelen táplálkozás is nagyban befolyásolja a bőrünk állapotát. Sokszor már 10-11 éves korban kialakulnak ezek a problémák, amelyeket a fiatalok negatívumként élnek meg. Ezért döntöttem úgy, hogy termékeimet elsősorban a zsíros és pattanásos bőr ápolására fejlesztem ki.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gimnazista koromban nekem is jelen voltak az utálatos kis pöttyök a bőrömön, amelyeket szégyelltem. Először sajátmagamon próbáltam ki a készítményeket, amelyeknek szép lassan hatalmas „rajongó tábora” alakult ki, hiszen az iskolában kézről-kézre jártak a minták. Később kozmetikai szakkönyvek segítségével folytattam a kísérletezést. Nagyon örültem, amikor az általam kezelt kamaszoknak pár hónap után elmúltak a bőrproblémái. De a termékeim nem csak az aknés bőrre alkalmazható, hanem kiválóan kezelhető vele a horzsolt, zúzott seb is. 
 
 
 
 
A termékcsaládomban megtalálható:
 
• Egy gyógynövényalapú hűsítő tonik, amely minden életkorban, bármilyen bőrtípusra alkalmazható
• A szárító keverék, amelyet a kevésbé problémás bőrre ajánlom és már 11 éves kortól alkalmazható
• A fertőtlenítő, hűsítő és gyulladáscsökkentő hatású készítmény, amelynek segítségével hatásosan és gyorsan leszáríthatjuk a pattanásokat heg nélkül
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De nem csak a pattanások ellen fejlesztettem ki termékeimet, egy olyan hűsítő keverék is megtalálható a palettán, amely kifejezetten rovarcsípések kezelésére remek választás lehet. Ezek a szépségápolási termékek antiallergének, csak természetes alapanyagokat tartalmaznak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Használatuk rendkívül egyszerű. A tonikot és a szárítókeveréket reggel kell felvinni a problémás bőrre, miután hideg vízzel megmostuk arcunkat. 
 
 
 
Az évtizedek alatt tökéletesre fejlesztett készítményekben hiszek. És hiszek abban, hogy vegyszerek és gyógyszeres kezelések nélkül is lehet makulátlan bőre minden kamasznak!
 
 
Forduljanak hozzám bizalommal! Segítek, hogy újból tiszta és egészséges bőre legyen!
 
 
 
 
 
Hülitzerné Veress Katalin
+36 20/ 261-8544
hello@vermix.hu

Szólj hozzá!