A nyár végén előkerül a szekrény mélyéről az őszi ruhatár és a gardrób drámai változáson megy keresztül. Sötét pulóverek, szürke, fekete blézerek és szoknyák, egyhangú nadrágok kerülnek a vidám nyári ruhák helyére, pedig ha körbe nézünk a természetben, mindenhol pazar színek kápráztatják a szemünket.

 

A fekete, a szürke és a sötétbarna tökéletes alapszínek, de ne legyenek egyeduralkodók az őszi ruhatárunkban. Merítsünk ihletet a természetből és bátran válaszunk színes kiegészítőket. A mélyzöld, okkersárga, bíbor, narancs, lila, fáradt rózsaszín, tökéletes választás az egyhangú alapszínek feldobásához, de azért vigyázzunk, mert a harsogó nyári színek helyett inkább a csendesebb, matt árnyalatokat részesítsük előnyben.

Viseljünk bátran színeket ősszel is

 

A meleg őszi színekhez, nemesebb anyagok is társulnak. Finom szövetek, gyapjú anyagok, vékony mappa bőrök teszik elegánssá és igényessé az őszi ruhatárat, mert nem csak a design számít, hanem az anyag is nagyon fontos.

 

Bátran lehet kombinálni a ruhadarabokat és a színeket, mert szinte minden mindennel megy. Igazi “szabadszerelem “ ez a divatban, amiben mindent jól lehet kombinálni, határt csak a személyiség és a jó ízlés szabhatja meg.

 

Csinos, laza szabású kabát

 

Az ősszel hódítanak a laza szabású kabátok, a nem túl nagy válltömések, a kiegészítők közül pedig említsük meg a széles öveket és a hegyes orrú, tűsarkú cipőket, de kitart még az idén a térd fölé érő hosszú szárú csizma is.

 

Pastor Anni

divattervező

+36 30 971 0555

annipastor@gmail.com

 

www.annipastor.hu

Képek: pinterest