Egyre több ember alkalmazza a gyógynövényeket, mivel nincs mellékhatásuk megfelelően alkalmazva. A növények hatóanyagtartalma, alkotó elemei, arányaiban az emberi szervezetnek szükséges mértékben tartalmazza, természetes formában. A növények és magvak mindig tartalmazzák a beépüléshez szükséges vivő és kötő anyagokat is. A hidegen sajtolt magolajok-tinktúrák és gyógynövény teák, ugyanolyan értékesek szinte mint a friss növény, egyedül a rostokat nem tartalmazzák. A Bálint cseppek használata egyszerű, az ajánlott mennyiséget kell elfogyasztani.

 

A Bálint cseppeket fogyasztó betegek visszajelzése, hogy nem csak a beteg szerv javul, sokkal jobb a közérzetük, erőnlétük is. Kézzelfogható bizonyíték, akik visszajárnak ellenőrzésre, sokkal jobb a vérképük és minden leletük. Általában egy-egy készítmény egy-egy szerv vagy szervrendszer méregtelenítésére, regenerálódására alkalmas.

 

Bálint cseppek hatása

 

Máriatövis a májat tisztítja, ha máj jól tud működni, a szervezetet is jobban ellátja, vagyis az egész szervezetre jó hatással van. Nagyon jó méregtelenítésre a hagymácska csepp, a medvehagyma és csalánolaj is. Azonban ennél sokkal több pozitív hatása van, a hagyma olaj ugyanis belülről "keni" az érfalakat, így megmarad az erek rugalmassága és csökken a vérnyomás is.

 

Vannak összetett hatású olajok, például a kendermagolaj, csökkenti a koleszterin szintet, védi a gyomrot, tartalmazza a 3-6-9 omega zsírsavakat a szervezetünknek megfelelő arányokban, ami védi a szívet és izomsejt építő lanolinsavakat. Sima izom építi fel az érhálózatot, a bélrendszert és izom a szív is. Szinte minden szervünkre van hatása.

 

Legösszetettebb a lenmagolaj, hatóanyagai javítják a szívet, a hasnyálmirigyet, az idegrendszert, valamint gyulladáscsökkentő (külsőleg is), a legtöbbféle ásványi anyagot, és vitamint tartalmazza.

 

A Vénusz és Mars csepp hatásában szintén sokkal összetettebb, legtöbben klimax megjelenésénél alkalmazzák. Szinte minden női és férfi ivarszervi problémára jó hatásai vannak, életkortól független.

 

Pajzs és sárgabarackmag csepp a pajzsmirigy problémákra a legmegfelelőbb.  A pajzs csepp szintén sokkal összetettebb készítmény, nagyon jó gyulladáscsökkentő, akár külsőleg is. Vírus-, gomba- és baktériumölő hatása van.

 

Felsorolhatnánk az összes Bálint cseppet. A tájékoztatón feltüntetett hatásokon felül, sokkal több mindenen segítenek ezek a termékek annál az egyszerű oknál fogva, hogy az emberi szervezetben minden mindennel összefügg. Ha méregtelenítjük a májat, a tüdőt vagy a veséket akkor ezek a szervek jobban tudnak működni, így a test többi részét is jobban tudják ellátni. "Fűben-fában egészség". Minden betegségre van megfelelő gyógynövény.

 

Célszerű minden kúrát méregtelenítéssel kezdeni, meg kell tisztítani a szervezetet a lerakódásoktól, csak ezután képes regenerálódni, amihez a Bálint termékek között minden megtalálható, amire szükségünk van, hogy újra egészségesek lehessünk.

 

Minden egészséges embernek is jó szívvel tudom ajánlani a Bálint cseppeket, mert az egészséget, ha megőrizzük, sok kellemetlenségtől megóvjuk magunkat.

 

www.balintcseppek.hu