A szeptember egy évközi újrakezdés. A nyári laza életvitel, a kikapcsolódás (leeresztés), a szétszórtság után, újra vágyunk a rendszeres, termékeny, dolgos életvitelre. Felvenni újra azt a ritmust, ami igazán a miénk, amiben a legjobbat tudjuk nyújtani.

 

Kezdőknek és újrakezdőknek

 

Kezdődik az iskola! Tudjuk, hogy a tanév, nem csak a gyerekeinknek jelent feladatot. A szülőktől is sok odafigyelést kíván, ami plusz energiát igényel. Segítünk, hogy a család testben-lélekben frissen, energikusan, jó közérzettel induljon neki az ősznek. Célunk, hogy töretlen hittel, fáradhatatlanul vegyétek fel a lendületet. Ehhez számos remek gyümölcskoncentrátum áll rendelkezésre, amiben benne van a természet ereje. Igénybe vesszük azokat a jól bevált segítőket, amelyek nap, mint nap támogatnak bennünket abban, hogy fittek, energikusak legyünk és mentálisan is a topon maradjunk.

Aki ismer, az tudja, hogy én és a családom, mindezt azokkal a zöldség és gyümölcs koncentrátumokkal érjük el, melyet évek óta jó szívvel ajánlok mindenkinek. Hiszen a legegyszerűbb megoldás, ha megeszünk egy kanálka életenergiát. Gyermekeknek pedig a Flavon Kids-et ajánlom, ami a meggy tartalom miatt, nem csak jóízű, hanem a benne lévő melatonin teljes pihenést tesz lehetővé, ami nagyon fontos a szervezetnek, az egész napi iskolai teljesítményhez. A B vitamin teljes skálája benne van a Flavon Kids-ben, ami az idegrendszert erősíti, a feketeszeder pedig természetes Ca forrás. Így mind a szellemi, mind fizikai állóképességük támogatást nyer.

 

 

Élj a természet kínálta megoldásokkal

 

A Flavonmax  termékek eddigi legjobb összetevői mellett egy új világ nyílik most meg számunkra. Azoké a természetes olajoké, amelyek koncentrált formában egyesítik a természetes erőforrásokat.

 

dió olaj, homoktövis-hús olaj, szezámmag olaj

Ez az az új CSÚCS (angol nevén PEAK) termék, ami kiemelkedő támogatást ad nekünk a mindennapi, teljesítmény-orientált életünkben. Ezek az olajok segítenek energetizálni a testünket. Jó közérzetet biztosítva a mindennapok rohanásában. Fontos, hogy a lehető legtöbb jót adjuk meg magunknak. Nem csak azért, mert ezt igazán megérdemeljük. Hanem azért is, mert a környezeti szennyeződés, a lélek elfáradása bizony nyomot hagy rajtunk. Ezt pedig a természet adta jótékony vitaminokkal, ásványi anyagokkal telített táplálék kiegészítőkkel és természetes alapanyagú, vegyszermentes kozmetikumokkal tudjuk ellensúlyozni. Mert tényleg megérdemeljük, hogy egészségesen és sokáig élvezhessük ennek a csodás bolygónak minden adományát.

 

 

 

 

Mindannyian tudjuk, hogy külön-külön is milyen hasznosak és hatásosak ezek az olajok. A bennük lévő liposzómák (kis zsír-víz gömbök, melyek a bevitt hatóanyagokat, vitaminokat tartalmazzák) azonnali felszívódást eredményeznek, így rendkívül gyorsan és hatékonyan fejtik ki hatásukat! Ez a tökéletes innováció azonban sokkal több, mint egy táplálék kiegészítő. Ezt a csodát különleges hatóanyagainak köszönhetően, mi szülők, kívül-belül használhatjuk. 

 

 

 

Csúcsra vágyóknak

 

Ami még újdonság lesz, hogy nemcsak egy havi fogyasztású üveges kiszerelésben készül, hanem nagyon elegáns csomagolásban havi, heti, napi adagok lesznek, amit kényelmesen magunknál tarthatunk, és egyszerűen, közvetlenül (kiskanál nélkül) fogyaszthatunk.

A legközelebbi „Csak a nőknek” találkozóra hozok egy kis kostolót a PEAK-kel való személyes találkozásotokhoz.

 

 

 

Ha többet szeretnél megtudni, nézd meg a videónkat:

https://www.youtube.com/watch?v=b_okwA3QLgM&t=7s

 

 

Szórádiné Páll Rózsa

Életminőség Szakértő

+36 30 341 8660

[email protected]

http://www.flavonmax.com/szoradirozsa

http://www.healthwithflavon.com/M-47109