A belső rend, a külső mód. Légy önazonos és cselekedj szíved szerint!

A májusi esők után még párásak a ragyogó hajnalok. Nem ritka egy kis zivatar, ami egészen komoly erőket mozgat. Az erő és a jelenlét a divatban is megjelenik, ne fukarkodjunk ezt mi is megmutatni!

 

A fodros felső kiemelések, a kar és a nyak szabadon megmutatkozik, amivel a könnyedség és az elegancia is előbújik a hölgyekből. 

 

Nagy divat a hosszú és dúsan kövezett fülbevaló. Hossza a vállakig ér, színei az ég színei. Egyaránt jól áll rövidre feltűzött vagy hosszan kibontott hajnál.

 

A lábbelik tekintetében a könnyedség és a szellős átmenetek az uralkodóak 2019 júniusában. Színben a visszafogott alap-színekben pompázik egy divatos nyári modell.

 

Éppen ezért az esti, hangulatos elegancia is bármikor előtérbe kerülhet, s ott sem vallunk szégyent majd a divatos cipőkkel. Kis tűsarok és a nőies léptek máris lebegőkké válnak.

 

Emiatt a nyár esti és reggeli indulása közt akár munkába, akár színházi előadásra készülünk, az öltözet legyen bő anyagokkal és könnyed szabással kényelmes, egyben az alkalomhoz illően kiegészítve: táskával, ékszerekkel és illatokkal. Legközelebb az illatokról szólunk bővebben, mert egy divatos hölgy ápoltságát, a jól megválasztott illat is jól jellemzi, viszont még kevesen értenek hozzá!

Linka