Májusi eső aranyat ér, tartja a közmondás, de hogy ennyi változással, hideggel és széllel járjon, az ritkaság. A nagy változékonyságot a divat is magáévá tette és, ebből a körmök sem kivételek.

 

Sötétből a világosba, vagy világosból a sötétbe hajló. Utóbb a karakteres legömbölyítést egy határozott szín-csík teszi izgalmassá, ha igazán elegáns, akkor a fekete.

 

Ha ünnepi, akkor fehér, ez már szinte esküvőre is beillik.

 

Ha színeket szeretnénk, a csillogás elmélyíti a bőr színét, napsütötte barnás árnyalatot kölcsönöz a kéznek.

 

Az estéket idéző mély csillogással feldobhatjuk a hétköznapokat, ehhez a hosszabb körmök illenek 2019 tavasz-nyár divatja szerint.

 

Egy kis domború elegancia, ahol a minta is beúszik a körmök felületére. De ez már a nyár slágere lesz!

 

Néhány praktikus tanács

 

Éljünk a manikűr lehetőségével!
 

A körömépítés szépítő szolgáltatása, ma már szinte minden sarkon elérhető. A legtöbb fodrászat szolgáltatásként vezette be, s amíg a haj elkészül, a frizura mellé a kezek is megszépülnek. Kényeztesse magát ezzel is!

 

Töredezett körmök

Töredezett körmök esetén érdemes a kéz ápolása mellett a körmöket is olajozni, krémezni, hidratálni. Erre legalkalmasabb a Neem olaj (antibakteriális, gyulladáscsökkentő olaj), amit köröm-stifttel könnyedén felvihet a körömágyra. A Neem olaj, a Neem fa termésének sajtolásával nyert Omega 3, és természetes zsírsavakban gazdag „aranya”. Indiában és Dél-Ázsiában terem, az ott élő nők szépségápolási alapanyaga.

 

Linka