Minden kezdet egy felkelés.

Ki kell keljünk az ágyból és fel kell élesszük a szunnyadó lelkünk. Fel kell, készítsük a nap ragyogására.

 

Jó reggelt!

 

 

2019 elején a hideg, szeles napok a sok napsütés ellenére még kabátot kívánnak, tartják a telet a puha meleget idéző anyagok tekintetében. A kisbunda csodás kiegészítője egy színházi öltözéknek. 

 


 

A nappalok átmeneti időszakai a réteges öltözeteknek kedveznek, a szürke, idén is egyszerre lezser és elegáns viselet minden divatos hölgyön. A tornacipő az egészséges életvitelre utalóan végre a lábaknak is hasznára válik –  2019 tavaszi kollekcióiból a hétköznapi viseleteknek.

 

Az ékszereknél a színes és nagy megoldások a nagyon drága és kisméretű gyémántokkal szemben a gyöngyöknek kedveznek az idén, 2019 tavaszi divatjánál. Nem csak esti programokhoz, hanem minden alkalomra, ami nekünk emlékezetes. Egy barátnős csevej, egy séta gyerekekkel, egy üzleti megbeszélés vagy csak szabadnap. Díszítsük ki a köznapokat, színezzük ki a kedvünk!

 

 
2019 tavaszi divat a nagy és bő szoknya, merész felsőkkel, elegáns és nem kihívó megoldásokkal. A khaki még sok meglepetést tartogat a nyárra. Figyeljenek!

 

A nyár előszele a selymes anyagokkal és szabott vállakban jelentkezik. A csuklóra omló anyagbőség a földet súroló szoknyában teljesedik ki. Csodás suhogással, magas sarkokon érkezik egy modern nő 2019 tavaszán. A kifutókon a napszemüveg nem fed arcokat, a sminkek visszafogottak, inkább idézik a bőr friss pírját, és egészséges színeit.
 

És nem hagyhatjuk ki a lábbelik vidám színfoltját. A piros és lapos, mindig telitalálat. Melegebb napokon mezítláb, kockás, szabott nadrághoz egy sportkocsi és egy sportosan elegáns széles váll dukál – Látják?

 

Néhány praktikus tanács

1.,  Minden magára adó divatos hölgy kiemeli az arc ékét, a szájat vagy a szemet. Az idei divat a természetes színek mellett szereti színekkel gazdagítani az adottságokat.

 

 2., A hosszú szoknyák slankítanak, a derekat nyújtják és könnyedebb, szellős viseletet adnak.

 

Linka