Az idei trend továbbra is a személyességet és a megközelíthetetlenséget egyszerre hordozza magában. Ez lezser pulcsikat, ejtett vállú bő és puha kabátokat és szűk nadrágot vagy csizmát jelent kötelezően napszemüveggel. A hosszított megoldások mellőzik a szűkítéseket és megengedik a karácsony után felszedett kilók elrejtését. A csizmák bokában vagy combnál érnek véget. A térd az idei tél kollekcióiban rejtve marad. A Tavasz még várat magára a szűkebb nadrág-kosztümök és a derékban szabott szoknyák felvételével – szerencsénkre van idő beléjük fogyni, ha divatosak akarunk maradni a formákkal.

 

Nagy divat a hosszú csizma, aminek magas sarkú a változata vagy kis tűsarok, vagy kocka.

 

A tél felfedezettje a bársonyhatás, ami nadrág-kosztümök és nagykabátok alapanyaga. Plüss-bársony, az otthon kényelmes foteljeit, függönyeit és huzatait idézi. Luxus terek, mint önmagunk, "burkolatához" használt az idén ez a kellemes tapintású szövet. Már a látvány is ölelést, odabújás iránti vágyat és melegséget sugall. A mohair puhán áttetsző finomsága a felsőruházatnál jelentkezik. Áttetsző, laza szövéssel egyszerre kihívó és nagyvonalúan nőies.

 

 

A nagy kötött pulóver szűk farmerrell és kiscsizmával ősz óta tartja magát és nem csak a hétköznapokon divat. A kényelem tovább hódít a ruhák terén is.

Természetes színek és bársonyos fények! A hideg belopja a csillogást és a glamourt a felületek és anyagok világába a 2019. év divat kollekcióiba. 

Néhány praktikus tanács ruha választáshoz

 

1. Tudtad, hogy a bőrrel érintkező ruha anyaga lélegzőnek kell lennie, ha kényelmesen akarod magad érezni? – a bőr, szervezetünk legnagyobb légző felülete, ami a pólusainkon keresztül része az oxigén-széndioxid cserének. Ne zárjuk el műanyagokkal! Kövessük a divatot!

2. Aki ma divatos, az egészségtől ragyog! Belső és külső közötti összhang, amire a divat 2019-ben a legnagyobb hangsúlyt fekteti. A Harmónia, lehetne a világ káoszára adott válasz. Ha ez tetszik, kövessük és bátran hallgassunk belső megérzéseinkre. Minden, amit hordunk vagy felveszünk, megsegíti a vágyott jelenlétünk. Meglátják, ezt mások is értékelni fogják!

 

Linka