Barion Pixel
Menü
Kosaram

Bőség japa mala lánc: a Boldogság áldása

Bőség japa mala lánc: a Boldogság áldása
Bőség japa mala lánc: a Boldogság áldása
  • Készletinformáció: Készleten
  • Cikkszám: boseg-japa-mala-bold-ald
Megvásárolták: 0
Megnézték: 1157
15 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

Eladói információk

Szabó Lőrinc Ökoiskola Fejlesztését Támogató Egyesület

Value
(0/5)
Price
(0/5)

Összes termék12

Összetevők: Tigrisszem, Napkő, bőségmag, Guruszem, Selyem bolyt, budha kerék köztes


Ima mala 


Tigrisszem hatása: ugyancsak a 12 mesterkristály egyike. A természetben átalakulás során sólyomszemből jön létre, ezért gyógyhatása részben megegyezik a sólyomszem hatásaival. Gyógyítja a szem betegségeit, régen rontások ellen használták. Jótékonyan hat az idegrendszerre, az ideg gyulladásokra, serkenti az agyi funkciókat, növeli a koncentrációs képességet és segít a nehéz döntések meghozatalában. Segítség lehet skizofrénia és epilepszia esetén is. Növeli a tetterőt, a bátorságot, optimistává teszi tulajdonosát, megszünteti az önértékelési zavarokat. Javítja a csontrendszer rendellenségeit, hatékony fájdalomcsillapító és megszünteti a mellékvese túlműködését. Egyensúlyba hozza a jin- és a jang energiáit, megszünteti a depresszió tüneteit.


Napkő hatása: a boldogság és a hosszú élet kristálya. A hagyományok szerint, az istenek köve és szerencsét hoz tulajdonosának. Serkenti a szervezet öngyógyító képességét, biztosítja a testben a megfelelő energiaáramlást és harmonizálja a csakrák működését. Gyulladáscsökkentő hatása van, jótékonyan hat a torokra és a gyomorfekélyre. Általános fájdalomcsillapító, segít megszüntetni a porc problémák okozta fájdalmakat és jótékonyan hat a reumára. Életerővel tölti fel a szervezetet, megszünteti a depresszió tüneteit, elűzi a félelmet és stimulálja a vegetatív idegrendszert.

Bőségmag: Délkelet Ázsiában, valamint a Himalája lábánál őshonos. Szappanfa (Sapindus mukorossi) aranyló sárga színű gyümölcsének magja.  A Szappanfák évente két alkalommal hoznak bőséges termést, ezért a magokat , az Indiai hagyomány a Bőség  szimbólumának tartja! Az indiai templomok freskóin, kőbe vésett alkotásain is megtalálhatóak a növény jellegzetes levél formája, a dió emberi agyra hasonlító erezete és a magok, mint a jólét jelképe!  A magok színe sötét mahagóni, szinte már -már fekete, hasonlatosan a nagyon érett cseresznyéhez! Magukban hordozzák az egészséges életet, a természet harmóniáját, azt a bőséget, amit az érés során szüntelenül teremtenek!  A magból készült ékszerek és kiegészítők, a Maharadzsák kincsei közt, mint az „bőség magja”, évszázadok óta kabalaként is megtalálható. Élettani hatásai, népi megfigyeléseken alapul, nyugtató, stressz oldó, ugyanakkor harmonikusan energizáló, olaja fertőtlenítő hatással bír!  

Az itt felsorolt tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás, nem elsődleges a célja termékek funkciójának.

Írj véleményt a termékről!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz