Barion Pixel
Menü
Kosaram

Bőség Mala lánc: Hercegnő

Bőség Mala lánc: Hercegnő
Bőség Mala lánc: Hercegnő
  • Készletinformáció: Készleten
  • Cikkszám: boseg-mala-hercegno
Megvásárolták: 0
Megnézték: 605
17 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

Eladói információk

Szabó Lőrinc Ökoiskola Fejlesztését Támogató Egyesület

Value
(0/5)
Price
(0/5)

Összes termék12

Összetevők: Rózsaszín jade, Rózsakvarc, Hegyikristály


Rózsaszín Jade

Testre: Tisztító kő. Jótékony a vesékre és a mellékvesékre, méregtelenít, újjászervezi a sejteket, gyógyítja a műtéti sebeket. Fokozza a termékenységet. Harmonizálja a belső szerveket, egyensúlyba hozza a sav-lúg arányát. Csontok, ízületek kedvelik hatását. Kedvező hatással van az anyagcserére, ezért elhízás ellen is használható. Vitalizáló kimerültség esetén. Erősíti az idegeket.
Lélekre: A tisztaság, nyugalom és a béke jelképe, megszabadít a negatív gondolatoktól, zavaroktól, megszünteti az ingerlékenységet, visszaadja belső békénket. Növeli a szeretetet, védelmet nyújt, vonzza a szerencsét és a barátságot. Segíti a bocsánatkérést, megbocsájtást. Bizalmat és hitet ad, ez magabiztossághoz, önállósághoz vezet. Ötletekre sarkall. Segíti a döntéshozást és vonzza a megfelelő információkat. Támogatja az önmegvalósítást, segít rátalálni a saját utunkra. Általános öröm és energiaforrás, feltölt, békét hoz, inspirál,motivál, rámutat, hogy fontos vagyok. Vonzza a szerencsét és a barátságot.
Csakra: szívcsakra, szakrális csakra, napfonat-csakra


Rózsakvarc: az egyik legismertebb ásványaink közé tartozik, a 12 mesterkristály egyike. Ősidők óta használják leginkább a nők termékenységének fokozására, illetve a szívfájdalmak megszüntetésére. Szó szerint, régen szerelemvonzáshoz, kapcsolatok ápolásához használták és az egyik legjobb szív gyógyító. Gyengéddé teszi a nőket, de mégis igen határozottá. Ha viseljük, úgy érezzük nincs előttünk akadály, és bármire képesek vagyunk. Nyitottá tesz az új kapcsolatok iránt, illetve segít önmagunkat megismerni és növeli az önbizalmunkat, önértékelésünket. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat, hisz addig, ameddig ez nem megy, igazán másokat se tudunk szeretni. Nyugtató hatású, azoknak ajánlom leginkább a használatát, akik gyakran kerülnek stresszes helyzetbe, emberek között dolgoznak, és nagy szükség van a türelemre, megértésre. Megtanít minket arra, hogy ne rágódjunk olyan dolgokon, amelyeket abban a pillanatban nem tudunk megoldani és fejezzük be az önmarcangolást. Felszabadítja az érzelemi blokkokat, bátorít, fejleszti az empátiát, nem csak viselője, hanem a környezete számára is. A szeretet köve, megszabadít mindenfajta szívfájdalomtól, csalódástól, ki nem mondott érzelmektől. Fizikailag méregteleníti a szervezetet, serkenti a keringést, erősíti a szívet, stabilizálja a vérnyomást és jótékonyan hat a vesék működésére. Használat után, mindig meg kell tisztítani

Hegyikristály: egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk. A 12 mesterkristály egyike. A hagyományok úgy tartják, hogy megvéd a démonoktól, betegségektől és energiát, erőt ad tulajdonosának. A hegyikristály hatása rendkívül sokoldalú, mestergyógyító. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály tartalmazza az összes létező színt, ezért minden csakránkra jótékony hatással van, gyógyítja az összes szervünket, ezáltal bármilyen betegségre használható. Ha egyensúlyba hozta a szervezetet, hatása lecsökken és szinten tartja az egészséges állapotot. A hegyikristály az egyik legjobb meditációs ásvány, fokozza az extraszensz képességeket és ráhangol a spirituális céljainkra. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük.


Bőségmag: Délkelet Ázsiában, valamint a Himalája lábánál őshonos. Szappanfa (Sapindus mukorossi) aranyló sárga színű gyümölcsének magja.  A Szappanfák évente két alkalommal hoznak bőséges termést, ezért a magokat, az Indiai hagyomány a Bőség szimbólumának tartja! Az indiai templomok freskóin, kőbe vésett alkotásain is megtalálhatóak a növény jellegzetes levél formája, a dió emberi agyra hasonlító erezete és a magok, mint a jólét jelképe!  A magok színe sötét mahagóni, szinte már -már fekete, hasonlatosan a nagyon érett cseresznyéhez!  Magukban hordozzák az egészséges életet, a természet harmóniáját, azt a bőséget, amit az érés során szüntelenül teremtenek!  A magból készült ékszerek és kiegészítők, a Maharadzsák kincsei közt, mint az „bőség magja”, évszázadok óta kabalaként is megtalálható. Élettani hatásai, népi megfigyeléseken alapul, nyugtató, stressz oldó, ugyanakkor harmonikusan energizáló, olaja fertőtlenítő hatással bír!  


Az itt felsorolt tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás, nem elsődleges a célja termékek funkciójának.

Írj véleményt a termékről!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz