Barion Pixel
Menü
Kosaram

Egyensúly a nőiességben

Egyensúly a nőiességben
Egyensúly a nőiességben
  • Készletinformáció: Készleten
  • Cikkszám: egyens-noies1
Megvásárolták: 1
Megnézték: 641
3 990 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

Elérhető opciók

Eladói információk

Szabó Lőrinc Ökoiskola Fejlesztését Támogató Egyesület

Value
(0/5)
Price
(0/5)

Összes termék12

Ásványgyöngy összetevők: Rózsaszín achát, Kagyló, Hegyikristály lencse, szív alakú fém köztes  
Jellemzője: Selyemzsinórra fűzve, erős, strapabíró, vízzel érintkezhet, fémallergiásoknak a fémköztes nélkül is kérhető.


Rózsaszín Achát  
Az Achát ásvány hatása, hogy egyensúlyba tart testi, lelki és érzelmi téren. Békét és egyensúlyt hoz az életünkbe. Segít a változás folyamatában, erőt és kitartást ad a céljaink eléréséhez. Segít a keserűség leküzdésében, a harag gyógyításában, biztosítja a bátorságot és a szeretet irányába terel. Az Achát ásványok hatásai közé sorolható még, hogy serkenti az életerőt, megtisztítja az elmét és helyet teremt a jószerencse számára. Nyugtató és pozitív hatással van az érzelmeinkre, a fájdalmat enyhíti és segít a partnerünk jó tulajdonságaira koncentrálni, ezzel is erősíti és stabillá teszi a kapcsolatainkat. Az Achát pozitív energiája örömhöz és optimizmushoz segít hozzá. Támogató és bátorító forrás a munka és a karrier területén is. Segíti a kreativitást, inspirál, motivál és produktívabbá tesz. Arra ösztönöz, hogy használjuk ki minden tehetségünket. Az Achát elősegíti a kapcsolatok stabilitását és eltávolítja a bántó érzelmeket. Segít elengedni a negativitást, leküzdeni a haragot és erősíteni a szeretetet a szívünkben. Bátorságot ad az újrakezdésre, arra inspirál, hogy csak jó és csodás dolgokkal töltsük az életünket. Ráébreszt arra, hogy felelőséggel tartozunk a boldogságunkért.

Az Achát ásvány hatása még: megmutatja, hogy a lehetőségek végtelenek és arra az útra terel, ami a legjobban rezonál velünk.
Az Achát ásvány hatása a testre: segít a bőrrel kapcsolatos betegségekben, enyhíti a bőr irritációt, erősíti a látást és kedvezően befolyásolja az emésztést.  Az Achát egy hasznos kő az állapotos anyukáknak is, mert segít abban, hogy elkerüljék a szülés utáni depressziót és a kő energiái segítenek a sikeres anyatejes táplálásnál is.

Hegyikristály hatása:  A Hegyikristály az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk. A 12 mesterkristály egyike. A hagyományok úgy tartják, hogy megvéd a démonoktól, betegségektől és energiát, erőt ad tulajdonosának. A hegyikristály hatása rendkívül sokoldalú, mestergyógyító. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály tartalmazza az összes létező színt, ezért minden csakránkra jótékony hatással van, gyógyítja az összes szervünket, ezáltal bármilyen betegségre használható. Ha egyensúlyba hozta a szervezetet, hatása lecsökken és szinten tartja az egészséges állapotot. A hegyikristály az egyik legjobb meditációs ásvány. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük.


A kagylógyöngy és a gyöngyház, ahogy a neve is mutatja nem valódi ásványok, hiszen élőlények, a puhatestű kagylófélék által keletkezik.  A gyöngyöt a kagylók a beléjük került szennyeződések bevonásával hozzák létre. Az emberek világszerte évszázadok óta vadásszák a tenger mélyén a különleges gyöngyöket rejtő kagylókat. Viszont ugyanígy kialakult a gyöngytenyésztés kultúrája is. Ez esetben a kagylókba mesterségesen apró szennyeződéseket, köveket juttatnak be, majd megvárják, hogy kifejlődjön a gyöngy.  Gyöngyök kifejlődhetnek tengeri és édesvízi kagylókban is. A gyöngyöket már évezredek óta használja az emberiség utánozhatatlan, természetes, egyedi szépségük miatt. A régi legendák szerint a sellők könnyei a gyöngyök, míg más regékben a kagylók gyöngyei a holdfény hatására keletkeznek az éjszakai harmatból.   A gyöngyök színskálája az egészen világos fehértől a barnás-bézses színeken keresztül egészen a feketéig tart. Finom, irizáló fényéről ismerhető meg a valódi kagylógyöngy. Hosszas tárolás során azonban jelentősen veszít fényéből. Ezért mindenképpen sötét, fénytől védett helyen, puhán kibélelt dobozban érdemes tárolni. 
Ezoterikus tekintetben a gyöngyről úgy tartják, hogy segít egyensúlyt teremteni és igazodni az életben zajló változásokhoz. Támogatja, hogy felvegyük a természet és az évszakok természetes ritmusát és segíthet megtartani a nőiességet!

Csakra: szakrális és szív-csakrákhoz kapcsolódik. 
Horoszkóp: a Mérleg és Bak csillagjegyek szerencseékszere lehet.

Írj véleményt a termékről!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz