Barion Pixel
Menü
Kosaram

Mala Lánc: Vénuszereje

Mala Lánc: Vénuszereje
Mala Lánc: Vénuszereje
  • Készletinformáció: Készleten
  • Cikkszám: mala-lanc-venusz
Megvásárolták: 0
Megnézték: 539
15 000 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

Eladói információk

Szabó Lőrinc Ökoiskola Fejlesztését Támogató Egyesület

Value
(0/5)
Price
(0/5)

Összes termék12

Összetevők: Kagyló, Mokait Bőségmag.


Kagyló hatása: kagylóhéj, avagy gyöngyház az ezotériában a változások és a megtisztulás szimbóluma. Úgy tartják, hogy viselése megakadályozza a torokgyulladást és egyéb gyulladásos betegségek kialakulását.  Erős védelmező hatással bír. Hiszen a kagylót is megvédi a bejutó szennyeződésektől. Ugyanígy sokan úgy tartják, hogy gyöngyház ékszer viselése védelmet nyújt számukra a hektikus külvilág ellen. 
Csakra: korona csakrához kapcsolódik. 

Mokait: Nevét a lelőhelyéhez közeli Mooka Creekről (avagy az ausztrál őslakosok nyelvén „folyó vizet” jelentő forrásról) kapta. Hihetetlenül változatos színei a kalandos, intenzív életre ösztönzik viselőjét.  Színe: fehér, okkersárga, barna, vöröses, lila, fekete, zöld
Csillagjegyeknek: Mérleg, Halak, Szűz

A mokait ásvány gyógyhatása függ a színváltozatoktól is. Általánosságban elmondható, hogy erősíti a lépet, májat, immunrendszert, gyorsítja a sebek gyógyulását, segíti a vér tisztulását.


Mentális hatások: rugalmassá tesz, és arra ösztönöz, hogy a sok lehetőség közül mindig a legmegfelelőbbet válasszuk

Testi hatások: erősíti a lépet, a májat, az immunrendszert, segíti a vértisztulást és a sebgyógyulást.
 

Bőségmag: Délkelet Ázsiában, valamint a Himalája lábánál őshonos. Szappanfa (Sapindus mukorossi) aranyló sárga színű gyümölcsének magja.  A Szappanfák évente két alkalommal hoznak bőséges termést, ezért a magokat , az Indiai hagyomány a Bőség szimbólumának tartja! Az indiai templomok freskóin, kőbe vésett alkotásain is megtalálhatóak a növény jellegzetes levél formája, a dió emberi agyra hasonlító erezete és a magok, mint a jólét jelképe!  A magok színe sötét mahagóni, szinte már -már fekete, hasonlatosan a nagyon érett cseresznyéhez!  Magukban hordozzák az egészséges életet, a természet harmóniáját, azt a bőséget, amit az érés során szüntelenül teremtenek!  A magból készült ékszerek és kiegészítők, a Maharadzsák kincsei közt, mint az „bőség magja”, évszázadok óta kabalaként is megtalálható. Élettani hatásai, népi megfigyeléseken alapul, nyugtató, stressz oldó, ugyanakkor harmonikusan energizáló, olaja fertőtlenítő hatással bír!  

Az itt felsorolt tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás , nem elsődleges a célja termékek funkciójának.

Írj véleményt a termékről!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz