Gondolom szinte már biztos vagy benne Kedves Olvasó, ha az én cikkemet olvasod akkor az egészségről lesz szó!

Igen, megint erről szeretnék írni. Egy régen hivatalban volt nagy tudású, kedves egészségügyi miniszter egy személyes beszélgetésünk alkalmával azt mondta nekem. Zsuzsanna! Nem az egészségügyről, hanem az egészségről szeretnék Önnel beszélgetni. És kérem, ha bárkivel találkozik soha ne felejtse el ezt mindenkivel tudatosítani, akinek módjában áll emberek befolyásolására. Mert, ha ez a gondolat „gyökeret ver” sokkal jobb lesz az életünk.

Én ezt az állítást az elmúlt évek e-területen szerzett tapasztalataim alapján csak megerősíteni tudom.

Az alapvető baj, hogy az egészségünkkel csak akkor kezdünk foglalkozni, amikor már fáj, muszáj, nincs más megoldás. Pedig a világ tudatosabb részén már társadalmilag és a magánember is élete tervezésénél első helyre helyezi az egészsége védelmét. Még akkor is, ha ez sokba kerül. Sajnos nálunk a „mennyibe kerül” az első kérdés és a döntést ez odázza el.

Nagyon kedves régi ismerősömmel találkoztam két éve. A kölcsönös mi van veled kérdés után egy kávézóban kötöttünk ki, ahol megbeszéltük életünk jelenlegi állását. A történet: középkorú házaspár, idős szülőkkel, majdnem felnőtt, remekül tanuló két gyerekkel, középszintű lakhatási körülményekkel. És persze nagy tervekkel: kényelmesebb, nagyobb lakást keresnek, terveznek autó cserét mert már régi a jelenlegi, gondoltuk, hogy jó lenne egy tengerparti nyaralás is. Örömmel hallgattam a lelkes tervezgetést. És jött felém a kérdés : veled mi van? Én az egészséggel foglalkozom. Segítek beteg embereknek, és ez nagyon boldoggá tesz. Röviden meséltem neki a bemer fizikai érterápiáról, a mikroerek megbetegedésének hatásairól, hogy milyen betegségek esetén megoldás ez a készülék, hogy a gyógyszerek mit váltanak ki a szervezetben, hogy a gyógyszereket hogyan lehet mellőzni a készülék alkalmazásával. Lelkesen hallgatta, de jött a szinte mindig első kérdés. “Mennyibe kerül?” Az árra nem volt különösebb reakció. Két hónappal ezelőtt a hölgy felhívott. A férj Covidos lett, a köhögés nem múlik, gyengeség, rossz kedv, mozgásszervi problémák. Kérlek segíts! Hat hetes Bemer bérlés tapasztalatai alapján megszületett a döntés! Az élet által kikényszerített döntés. Egy héttel ezelőtt megérkezett hozzájuk a megvásárolt készülék. A mennyibe kerül kérdést felváltotta a mennyit utaljak át kérdés. És jött a hála is, hogy általuk nem remélt mértékben javult a férj állapota.

Kedves szerencsés Olvasó, aki a Csak a Nőknek Magazinban számtalan jó tanácsot kaphatsz kérlek, vagy inkább javaslom tervezd meg az egészséged!

Örömmel segítek Neked.

Novák Zsuzsanna

+36 30 964 0244

[email protected]