Az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése érdekében ma már igen széles azoknak a tábora, akik tudatosan vásárolnak és fogyasztanak egészséges ételeket, ivóleveket, zöldségeket, gyümölcsöket, sőt ezek bio változatait. A Dr. Steinberger ivólevek családjának minden tagja segít abban, hogy a napi rohanásban is frissek maradjunk, hogy megőrizzük fiatalságunkat, segítsük emésztésünket, ami nagymértékben hozzájárul az egészséghez. Összességében elmondhatjuk, hogy a Dr. Steinberger ivólevek rendszeres fogyasztása javítja közérzetünket és segít megvédeni egészségünket. Korábbi cikkeinkben már olvashattak a csodálatos bio meggy nektárról, és a vitaminbomba bűzafűléről.  Most a fekete berkenye, más néven arónia, antioxidánsokban gazdag lével ismerkedhetnek meg.

 

 

Miért fontosak a szervezet számára az antioxidánsok?

 

Szervezetünk immunrendszerének támogatásához elengedhetetlenül fontos, hogy nap, mint nap elegendő mennyiségű, természetes forrásból származó antioxidánsokat fogyasszunk. Ehhez ad kiváló lehetőséget a Dr. Steinberger nyolc (piros szőlőlé. almalé, fekete ribizlilé, fekete berkenyelé, acerola velő, fekete áfonyalé, gránátalmalé, vörös áfonyalé) értékes gyümölcsből származó „Antioxidánsok” nevű gyümölcslé keveréke, melyből napi 150-200 ml fogyasztását ajánljuk felnőttek számára.

 

 

Fekete berkenye lé/Arónia

 

 

dr-steinberger-fekete-berkenyele-aroniale

 

 

A fekete gyümölcsű berkenye (arónia) kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Az Amerikai Egyesült Államokból és Kanadából származó fanyar ízű gyümölcs cserje a XX. sz. elején terjedt el elsősorban Európa északi részén, Skandináviában, Oroszországban és Lengyelországban, de ma már Németországban is vannak berkenye ültevények, ligetek. Mivel a fekete berkenye bogyó igen fanyar ízű, ezért elsősorban levek formájában fogyasztják.

Dr. Steinberger üzemében Kelet- Európa legjobb termőterületeiről gondosan válogatott illatos bio fekete berkenyét dolgozzák fel és varázsolják kiváló minőségű gyümölcslévé. A gyümölcsöket csak egyszer préselik, így valóban tiszta direkt lé kerül az üvegekben, ami megőrzi a fekete berkenye természetes anyagait.

 

 

Milyen vitaminokat tartalmaz a Dr. Steinberger fekete berkenye lé?

 

B1-, B2-, B6-, B9-, B12-, C-, H-, vízben oldódó és A-, E-, K-, zsírban oldódó vitaminokat tartalmaz, de tartalmaz ezen kívül pektint, szerves savakat, mikroelemeket, cukrot, csersavat, flavonoidokat, kalciumot, jódot, vasat, bórt és mantánt.

Mindenkinek javasoljuk, hogy kóstolja meg és fogyassza a Dr. Steinberger fekete berkenye levet, melyet kedvezményes áron a Csak a Nőknek szerkesztőségében is megvásárolhat. Ha további kérdései vannak, forduljon a Dr. Stenberger szakértőnkhöz: Erdélyi–Sípos Alízhoz.

 

Elérhetőség:

www.drsteinberger.hu