Nyáron hűt, télen fűt  

                                                        

Dyson ventilátor használatával minden évszakban egyetlen eszközzel tarthatjuk ellenőrzés alatt a szoba levegőjének hőérzetét, elegánsan és kényelmesen.

 

Nyáron a kánikulában csak az erőteljes hűtés érdekes, de ősszel már van úgy, hogy a hűtő és fűtő funkció egyazon napon is szükségessé válhat. Télen pedig a kellemes fűtés a vonzerő.

 

 

 

 

Egy Dyson ventilátor beszerzésekor a formatervezés már biztosan öröm forrása.

Azonban sok egyéb meglepetést is tartogat.

A Dyson ventilátor nem levegőkeverő lapáttal működik, nincs benne forgó alkatrész és a használata teljesen balesetmentes. A beszippantott levegőt nagy erővel préseli ki magából látható mechanikus szerkezetek nélkül.

 

 

A jól bevált pásztázó / oszcilláló levegőmozgatás mellett különleges a ’Jet Focus’ képesség, amellyel koncentráltan nagy távolságra juttat el levegőt.

A Dyson ventilátor zajszintje elhanyagolhatóan alacsony, amit a levegőáramlás örvényhatásának minimalizálásával ér el. Megoldásaival elnyerte a ’QUIET MARK’minősítést.

 

 

A Dyson ventilátor teljes kényelmét gyári távvezérlővel élvezhetjük, a kiáramló levegő mennyisége és hőmérséklete mellett az oszcillálást is szabályozhatjuk.

 

 

Praktikus tulajdonsága az állítható dőlésszög.

Formaterve miatt a csupa íves vagy egyenes felületek simán és gyorsan tarthatók tisztán és

a nyugodt használat biztosítékául kétéves gyártói garancia szolgál.

 

www.dyson.hu