Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Egész rekesz biozöldség

Egész rekesz biozöldség

A dobozokba termelőink idényzöldségeket helyeznek, így azok tartalma folyton változik!


A valódi biotermékeket ellenőrzött körülmények között termesztik, így azok semmilyen műtrágyát és szintetikus, toxikus anyagot nem tartalmaznak. A tápanyag-utánpótlás csak szerves eredetű lehet, és a növényi kártevőket is mechanikus úton irtják. A kórokozók ellen olyan természetes eredetű, az ökológiai gazdálkodásban engedélyezett szerekkel “permeteznek”, amelyek nem szívódnak fel a növényekben, vízzel könnyen lemoshatók. Az ily módon előállított termékek (az alacsonyabb hozam miatt) mennyiségben elmaradnak a vegyszerekkel kezelt társaiktól, és magasabb költségekkel állíthatók elő. A hiteles biotermék mindig drágább, de magasabb minőséget is képvisel.


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy biozöldséget minőségbiztosítási okokból nem áll módunkban kiszállítani, így az kizárólag irodánkban vehető át az alábbi címen: 1152 Budapest, Szentmihályi út 171. 3.em / 20. iroda. Amennyiben biozöldséget rendel, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessenek az átvétel időpontjáról.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
  • Cikkszám: egeszrekeszbiozoldseg
  • Raktárkészlet információ

  • Elérhetőség: Raktáron
  • 6,000 Ft
  • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Címkék: Biozöldség, Egész rekesz