Ez az Élelem Étterem!

A neve is már sok izgalmat rejt magába.

Élelem… Az ember nélkülözhetetlen szükséglete. Azonban nem mindegy, hogy milyen féle-fajta formában jutunk hozzá, visszük be általa az értékes tápanyagokat és vitaminokat a szervezetünkbe!

Szerencsére az V. kerületben, a Garibaldi utca 5. szám alatt az Élelem Étterem különleges ételei, a tulajdonosok egészség iránti elhivatottságának köszönhetően 100%-ban egészséges és vitaminokban gazdag ételeket ehetünk.

Az Élelem Étterem 5 éve indult Győrből, azóta Franchise hálózattá nőtte ki magát. Megtalálható Zalaegerszegen, Szombathelyen és 2019 októberétől már Budapesten is.

Tédi Szilárd és Schreiner Viktória – a tulajdonosok- hitvallása: “Azzá leszel, amit megeszel!”

egy-helyes-kis-kucko-a-belvaros-sziveben

Tulajdonosok: Schreiner Viktória és Tédi Szilárd

Az egészségtudatos táplálkozás elengedhetetlen manapság. Éppen ezért az ételeket a legjobb minőségből, a legnagyobb profizmussal készítik el. Az étlapon kizárólag minden mentes, nyers, vegán, 100% növényi alapanyagokból készült ételeket lehet kóstolni, enni. Minden étel igazi ízorgiával ér fel. Az ételek látványára már az étvágyunk is a kétszeresére nő. A finom falatokat büntetlenül lehet enni, akkor is ha diétázik, fogyókúrázik az ember. Ételallergiás van a családban? Ez sem probléma, hiszen az Élelem Étterem glutén-, cukor-, laktózmentes finomságokat készít.

helyes-kis-kucko1

Életmódváltáshoz is remek választás lehet az Élelem Étterem finom fogásai! Óvodai, iskolai rendezvényekre, esküvőkre nem csak süteményeket és tortákat, hanem apró egészséges falatokat is készítenek!

És ha nincs kedved vagy nem volt időd főzni? Ne mérgelődj rajta, mert az Élelem Étterem átvállalja helyetted a főzést! Minden nap lehet tőlük rendelni három fogásos menüket, pénztárca kímélő áron!

egy-helyes-kis-kucko2

És ez még nem minden!

Napjainkban fontos, hogy a környezetünkre is figyelmet fordítsunk, ezért az Élelem Étterem újrahasznosított dobozokban szállítja ki a megrendelt ételeket!

Mert: LEHET FINOM, AMI EGÉSZSÉGES!

Gyere el Te is, kóstold végig az étlapot! Sütemények, három fogásos menük, gyors ételek egészséges formában, elérhető áron! Ne hagyd ki! Nagy szeretettel várunk!

Tédi Szilárd és Schreiner Viktória

Tulajdonosok

Élelem Étterem

1054 Budapest, Garibaldi utca 5.
+36 70 7767067
Jelenlegi nyitvatartás:

H-SZ: 11-15. CS-SZO: 11-20.

Facebook oldal