Ami nagyon jó a gyermekeknek és az idősebbeknek is

 

Közeleg a tél, jönnek az ünnepek, az ezzel járó kellemes izgalmak, élmények, téli örömök. És jönnek az ezzel együtt járó megfázások, egyéb kisebb-nagyobb betegségek is. Ez mindnyájunkra igaz, hiszen ezekben a hónapokban kevéssé tudjuk feltölteni magunkat friss gyümölcsökkel, így a szervezet vitamin raktára jócskán kiürül, és ennek immunrendszerünk látja kárát. Különösen igaz ez a gyermekekre és az idősebbekre. Jó hírem az, hogy van megoldás, amivel a napi táplálkozásunkat kiegészítve biztos védelmet kapunk.

 

 

Valami csodaszer? Nem, egyszerűbb, mint hinnénk!

 

Mint az előző cikkemben írtam, van egy magyar család, aki már 10 évvel ezelőtt tudta, hogy aki – az immunrendszere erősítésében oroszlán szerepet vállaló – flavonoidokat (természetes növényi színanyagokat) magas koncentrátumban fogyasztja, sokat tesz a betegségek megelőzése érdekében. Ezen tapasztalatok figyelembevételével a népgyógyászatban jól ismert és kipróbált gyümölcsöket XXI. századi technológiával (tartósító és cukor nélküli, gél állagban) dolgozták fel.

Képzeljék el, hogy van egy 24 dkg-os kis üveg, ami 35-40 kg gyümölcs hatóanyagát tartalmazza, és a mindennapi 2 kiskanálnyi fogyasztással már kifejti jótékony hatását.
(Klikkeljen rá cikkemre: http://csakanoknek.hu/egyunk-szineket-flavonoidok-termeszetes-immunerositok/)

 

Most a gyermek-specifikus összetevőkből összeállított FLAVON KIDS termékünk kiváló tulajdonságait ismertetem.

 

 

 

 

Kiknek ajánlom?

A gyermekeken (18 éves korig) kívül szoptatós – ill. terhes kismamáknak (így már a magzat is megkapja a fejlődéséhez szükséges vitaminokat, mikro-tápanyagokat), és időseknek (csontritkulás miatt).
Alkalmilag nagyon gyors hatású köhögés, torokfájás ellen, napi 4-5 kiskanálnyi bevitellel.

 

 

 

A FLAVON KIDS összetevői

 

 

 

 

A Flavon Kids összetevői a hétköznapokban is jól ismert gyümölcsök. Nézzük meg azt is milyen  jelentősebb hatással rendelkeznek!

 

  • Meggy – igen erős gyulladás csökkentő hatás, „elijeszti” a vírusokat. A melatonin hatóanyag stressz-oldó, nyugtató hatású, segít az elalvásban és a mély-alvásban. Teljes B-vitamin skála!
  • Fekete szeder – foszfor- és kalciumtartalma jelentős, támogatja a csontok fejlődését, növekedését és a fogak védelmét. Ajánlott étvágytalanság és a vérszegénység ellen.
  • Fekete ribizli„köszvény bogyóként” is ismert. C-vitamin tartalma magasabb, mint a citrusféléké vagy a zöldpaprikáé.
  • Fekete áfonya – a lutein tartalma javítja a látást. Jelentős a C-, D-, A- vitamin
  • Céklarendkívül sok folsavat tartalmaz, mely a magzati fejlődés szempontjából különösen fontos. Kiváló vérképző. Festékanyaga, a betanin immunerősítő hatású.
  • Homoktövis – fokozza az immunrendszer működését. Tízszer több a C-vitamin, mint a citrusfélékben, E-vitamin tartalma magasabb, mint a szójababé. „Téli gyógyszerként” is ismert. Fájdalomcsillapító és gyulladás csökkentő.

 

Akit részletesebben érdekelnek az összetevők és azok hatásaik, kérem, kattintson rá az ikonra: https://www.facebook.com/rozsa.szoradine/videos/vb.100001557204930/1175711375824091/?type=2&theater

 

 

Elérhetőség:
Szórádiné Páll Rózsa

Életminőség Szakértő

+36 30 341 8660

 

[email protected]

http://www.flavonmax.com/szoradirozsa