ÖRÖM, ÖRÖM, ÖRÖM – JOY, JOY, JOY!

 

Élvezet, ami mindenkinek jár!

 

Örömöt adni, örömöt kapni, örömöt érezni! Minden ember természetes, veleszületett vágya ez, amit mindennapjainkban élhetünk meg szeretteink, barátaink, ismerőseink körében.
Az örömre, a boldogságra törekvés az emberi lét legalapvetőbb hajtóereje, szándékaink, tetteink legerősebb motivációja, ami végső soron a szeretetből táplálkozik.

 

SZERETET, ÖRÖM összetartozó ikrek, egyik sem lehet meg a másik nélkül.
Az örömszerzés egyik kedvelt formája az ajándékozás, különösen a Karácsonyi Ünnepek alkalmából.
Ajándékozzunk egészséget? IGEN!  Tennünk kell az egészségünkért!

Kattints rám:

https://www.youtube.com/watch?v=ZJaEAlR0EvM&feature=youtu.be

Ennek szellemében cégünk is kedveskedett egy – flavonoidokban igen gazdag –  „ajándék” prémium termékkel, egy „öröm zselével”, melynek legdominánsabb összetevői a KAKAÓBAB és a FAHÉJ.

 

 

 

 

Nem is gondolnánk, hogy a kakaó milyen hihetetlenül sokoldalú szuper gyümölcs! Több, mint 300-féle különböző értékes vegyületet tartalmaz, és erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.

 (Egy csésze kakaó kétszer annyi antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor, háromszor annyit, mint a zöld tea és csaknem ötször többet, mint a fekete tea)

Azt hiszem, a kakaót (csokoládét) mindenki szereti, és nem véletlenül, mert finom íze mellett még örömfokozó boldogság hormonokat (endorfint) is szabadít fel, ráadásul „büntetlenül” lehet nassolni, mert nem okoz súlygyarapodást, sőt!

Érdemes megjegyezni, hogy a kakaót elsőként a maják és az aztékok termesztették, amely valaha a bőség szimbóluma volt. Kolumbusz Kristóf volt az első európai, aki megkóstolhatta ezt az italt.

 

A Flavon Joy igazi csemege, melyben az ősi fűszerek, szuper-gyümölcsök és zöldségek szinergiában, egymás hatását fokozva nyújtanak támogatást és kényeztetést minden korosztály számára. Finom, édes ízű, fokozza a mentális/szellemi teljesítő képességet, a tanulási készséget, a stressz tűrést.

(Mint minden termékünkben, ebben az üvegben is 35-40 kg gyümölcs hatóanyaga található)
Flavon Joy nemcsak egy kellemes meglepetés lehet szeretteink számára, de igazi gondoskodás is, olyan törődés, ami mindenkinek jár. Használjuk ki az alkalmat, ajándékozzuk meg őket ezzel a természetes örömforrással. Csak néhányat megemlítve a 14 összetevőből, méltán válhat kedvencünké: gránátalma, tőzegáfonya, kurkuma, meggy, béta-glükán…

 

 

 

 

És még egy nagyon fontos: a különböző táplálék-kiegészítők egyik legfontosabb tulajdonságát, az oxidáns (szabadgyök) befogó-képességét (ún. ORAC értéket) ma már mérik (Brunswick Intézet, USA), és Flavon Joy messze a legjobb eredményt mutatja a világ összes táplálék-kiegészítője közül! Tehát nemcsak kényeztető, örömszerző, de az egészség megőrzésében is csúcsminőségű termékről van szó, amit ajánlok minden kedves ismerősömnek és (még) nem ismerősömnek is!

 

Ha többet szeretne megtudni a termék összetevőiről, hatásairól, kattintson rá a csatolt ikonra:

Ha a Flavon Joy-ról élő videót szeretne tőlem látni, kattintson rá a linkre:

https://www.facebook.com/rozsa.szoradine/videos/1181851421876753/

 

 

Elérhetőség:
Szórádiné Páll Rózsa

Életminőség Szakértő

+36 30 341 8660

 

rozsa.szoradi@gmail.com

http://www.flavonmax.com/szoradirozsa