Aktívan, aktívan, aktívan!

 

A mai felgyorsult életünk vitalitást, állandó aktivitást igényel, sőt követel! Vannak életszakaszaink, amikor többet sportolunk, vizsgázunk, húzóerők vagyunk a munkában, gyereket nevelünk, de közben tartani akarjuk jó kondíciónkat is, vagyis mindkét végén égetnünk kell a gyertyát, erősen kiaknázva fizikai és szellemi tartalékainkat. Ez a manager típusú életritmus. De amit elveszünk, azt vissza is kell ám pótolni!

 

 

 

 

Nos, ehhez nyújt kiváló segítséget termékcsaládunk ötödik tagja, az Active.
Míg az eddigi termékeink összetevői honos környezetből származtak, most kirándulást tettünk Dél-Amerikába, így az Active-ba fantasztikus, trópusi válogatottak kerültek be. Ezek természetes módon fokozzák aktivitásunkat, emellett segítenek a testsúly kontrollban is (pl. a belső szerveinken lerakódott zsírok eltávolításában).

 

Közülük is kiemelném a termék finoman kávés, desszert ízét adó brazil guaranát, melynek igen magas a koffein tartalma, de a hosszú, több órás élénkítő hatása igen kíméletesen hat az emberi szervezetre.

Ha megnézzük a többieket is, láthatjuk, hogy egy igen céltudatosan összeválogatott csapatról van szó, melyekre igaz szlogenünk: EGYÜNK SZINEKET, de az aktivitás, ill. testsúly kontrol mellett komoly egészség védő (gyulladás csökkentő, tumor ellenes) hatásuk is van.

(Az előző cikkeinkben említett káros szabadgyököknek a befogó képessége, az ORAC érték is igen magas)

 

 

 

Ismerkedjünk meg hát a különleges íz-élményt nyújtó összetevőkkel, melyek hazájukban a legelismertebb és kedveltebb szuper-gyümölcsök közé tartoznak:

 

  • AcaiBrazíliában az „élet fájának” hívják. Növénye 10-30-szor több antioxidánst tartalmaz, mint a legtöbb gyümölcs. Legmagasabb ORAC értékkel rendelkezik. Antibakteriális, gyulladás gátló.
  • FügekaktuszMagas Ca, Fe és rosttartalom. súly-és koleszterin csökkentő, fájdalomcsillapító, erős gyulladás gátló, vércukorszint csökkentő. Vesét méregtelenítő.
  • Ananász – Méregtelenít, az emésztést gyorsítja. Zsírlebontó és gyulladás-csökkentő hatású. Fogyókúrázóknak nagy segítség. Alacsony kalória tartalom, rostokban gazdag.
  • Acerola (vadcseresznye)Vitamin bomba, a gyümölcs 4,5 %-a C-vitamin!!! A brazil népi gyógyászatban vérzéscsillapításra, szíverősítésre használják. Segít a koleszterinszint csökkentésében.
  • Fekete berkenye (arónia)Egyike a legértékesebb színes bogyós gyümölcsöknek. Rendkívül magas antocianin és karotinoid tartalma van. Nagyon erős antioxidáns. Hatásterületei az oxidatív stressz, szív-érrendszer, gyulladásos folyamatok, májcirrózis.
  • Guarana – Legmagasabb koffein tartalmú növény. Elhúzódó koffein-hatás (6-8 óra)! Javítja a testi, szellemi teljesítő-képességet! Fájdalomcsillapító. Fokozza a zsír / cukor lebomlást, elősegíti a gyomorsav kiválasztást, javítja a szív működését. Trombózis ellenes hatása van. Energizál, vitalizál.
  • Zöldtea – Vitaminok, ásványi anyagok és koffein. Nagyon magas az antioxidáns hatása. Szív erősítő, fogíny védelem, vérzsír oldó, élénkítő hatású. Hatóanyagi rákmegelőzőek, koleszterinszintet csökkentőek, és érvédő szerepük is régóta ismert tény az orvoslásban.
  • Málna – Magas ásványi anyag és C-vitamin tartalom, vértisztító hatás, vércukorszint csökkentése. Fokozza az immunrendszer működését, Kedvezően hat a keringési rendszer működésére, csökkenti a trombózis kockázatát, gyulladáscsökkentő hatás.

 

 

Kiknek ajánlom?
Aki aktív, pörgős, mozgásban gazdag életmódot él, egészséges élénkítésre vágyik. Tiszta vízzel higítva természetes energia italként is fogyasztható!

 

Élő videóban is hallhattok még tőlem az Active hatásairól:
https://www.facebook.com/rozsa.szoradine/videos/1179150198813542/

 

Az eddigi termékekről a cikkeket megnézheted az alábbi linkeken:
http://csakanoknek.hu/szoradi-rozsa-eletminosegi-szakertonk/
http://csakanoknek.hu/egyunk-szineket-flavonoidok-termeszetes-immunerositok/
http://csakanoknek.hu/egyunk-szineket-8-1-flavon-kids/
http://csakanoknek.hu/egyunk-szineket-8-2/
http://csakanoknek.hu/novenyi-flavonoidok-az-egeszseg-szinei-83-flavon-max/
http://csakanoknek.hu/egyunk-zoldet-8-4-flavon-green/

 

 

Elérhetőség:
Szórádiné Páll Rózsa

Életminőség Szakértő

+36 30 341 8660

 

rozsa.szoradi@gmail.com

http://www.flavonmax.com/szoradirozsa

 

..