Magyar világsiker!

 

Grand Gold díj a legjobbaknak

 

A brüsszeli Monde Selection pályázat Grand Gold (Nagy Arany) díja is a mienk!

 

Ezen a versenyen a világ 80 országának legjobb fogyasztási termékeit minősítik. Már termékcsaládunk négy tagja elnyerte ezt a kiválók kiválójának járó díjat!  Európai termékként , eddig egyedüliként.

 

Mindkét termékünk prémium kategóriás, rendkívül sokrétű és erős egészségvédő, antioxidációs hatással bír. Remekül kiegészítik egymást (zöldség-gyümölcs páros), együtt hatásuk is többszöröződik (szinergia a négyzeten).
Termékeink kiválóságának másik objektív mérőszáma a Brunswick intézet (USA) által mért és publikált ORAC (szabadgyök-befogó képesség) érték, mely mindkettő esetén kiemelkedően magas.
A napi ajánlott ORAC bevitel min.  5.000 mikro mol, ezek a termékek kicsit többet tudnak!

 

 

Forradalmasítjuk a zöldség és gyümölcs-fogyasztást!

 

Védd magad a Max+ erejével!  A terméknél az eddigi színes bogyós gyümölcsök hatását két új fantasztikus összetevő turbózza fel: az acerola (vadcseresznye, a „C-vitamin bomba”) és a gránátalma, mely a legerősebb antioxidáns, komoly tumor ellenes hatású és afrodiziákum is!

 

 

 

 

Kiknek ajánlom?

 

Mindenkinek, aki napi élete során komolyabb fizikai (sport), szellemi-mentális (ún. manager életmód) terhelésnek van kitéve, „két oldalán égeti a gyertyát”.

 

A felismerés ereje! Green+  a zöldség fogyasztás forradalmát jelenti. Rendkívül széleskörűen, a világ minden részéből gondosan válogatott – jól vagy még kevésbé jól ismert – komponensekkel.  Egyértelmű a felismerés. „IGEN, ezeket fogyasztanom kell!”  Egyik legkiválóbb hatása a bélflóra egészségének fent tartása, az inzulin optimális szinten tartása.

  

 

 

 

Új összetevők:

  • Olajfalevél (Maringa) Az élet fájának is becézik Indiában. Tartalmaz A-, B- és C-vitaminokat. Fehérjében és esszenciális aminosavakban gazdag, 90 létfontosságú tápanyagot és 46 féle antioxidánst tartalmaz
  • Kurkumin – Tartalmaz béta-karotint, C-vitamint, kalciumot, vasat, niacint, cinket és káliumot. Rostokban és flavonoidokban gazdag, Agy funkció javítás, infarktus gátló (zsíros vérrög oldás), sejt öregedés gátlás, Crohn / bélpolip, erős gyulladás gátlás, vírusölő hatás
  • Béta-glükán – Természetben is előforduló poliszacharidok, a piacon található legjobb minőségű, élesztőből kivont Béta-glükán. Allergia csökkentő, sejtszinten, lúgos környezetben hat.

  

 

Kiknek ajánlom?

 

Minden felnőttnek.

 

Élő videóban is hallhattok még tőlem a Green+ hatásairól:
https://www.facebook.com/rozsa.szoradine/videos/1180969241964971/

 

és Max+ hatásairól
https://www.facebook.com/rozsa.szoradine/videos/1180073442054551/

 

Az eddigi termékekről a cikkeket megnézheted az alábbi linkeken:
http://csakanoknek.hu/szoradi-rozsa-eletminosegi-szakertonk/
http://csakanoknek.hu/egyunk-szineket-flavonoidok-termeszetes-immunerositok/
http://csakanoknek.hu/egyunk-szineket-8-1-flavon-kids/
http://csakanoknek.hu/egyunk-szineket-8-2/
http://csakanoknek.hu/novenyi-flavonoidok-az-egeszseg-szinei-83-flavon-max/
http://csakanoknek.hu/egyunk-zoldet-8-4-flavon-green/
http://csakanoknek.hu/egyunk-szineket-8-6-flavon-protect-a-vasember-2/

 

 

Elérhetőség:
Szórádiné Páll Rózsa

Életminőség Szakértő

+36 30 341 8660

 

rozsa.szoradi@gmail.com

http://www.flavonmax.com/szoradirozsa