Több mint 20 éve örülhetünk a Pásztor Anni által alapított cégnek és brandnek, hisz töretlenül fejlődő, kifinomult és igényes szalonjából az elegáns és kreatív divatot kedvelők öltözködhetnek.

 

 

Mit jelent a Pásztor Anni márkanév?

 

Eredetileg a méret után készült olyan egyedi ruhákat jelentette, amik anyaga bőr és szőrme. No, ilyen kombináció hamar saját kollekciót kívánt! Később aztán bővült az anyagimázs, sőt, jelentősen bővült, mert helyet kapott a ruhákon a finom csipke, a lágy selyem, az alkalmi brokát és a puhán meleg kasmír.

 

Azon kívül, hogy Pásztor Anni modelljei hordható öltözetek akár egy kiemelt hétköznapon is, kitűnnek azonnal a laikus számára is egyediségükkel. Mitől is? Továbbra is az izgalmasan és távolról sem hagyományosan válogatott anyagminőségek összevarrásával egy modellen belül. Így aztán messziről megismerhetőek, s nem összetéveszthetőek, viszont ízig-vérig nőiesek.

 

 

Természetesen külföldről is hamar érdeklődtek a tervezőnő kollekciói iránt, így jártak a ruhák többek között Párizsban, Dubaiban, itthon pedig évi két alkalommal láthatja a közönség a legújabb összeállításokat.

 

 2019-es divatirány a retró jegyében?

 

A divattervezők már a tavalyi év őszén bemutatták a most megkezdett év legjellegzetesebb modelljeit. Ezek szerint a retro hangulat folytatódik a ruhafazonoknál, azaz a 70-es, 80-as és a 90-es évek szabásmintáival találkozhatunk az alkotásokban. Lesz pöttyös és állatmintás ruha, aztán kockás blézer leginkább övvel és furcsa nadrágfazon akár ormótlan edzőcipőkkel. Színekben pedig a sárga, a vibráló vörös árnyalatai és a klasszikus fehér-fekete összeállítás. Milyen kár, hogy az akkor hordott ruháink már sehol sincsenek?!

 

 

De szerencsére itt van nekünk Pásztor Anni finom ízlése, hozzáértő alkotói kedve és bátor megvalósító tehetsége, mely összetéveszthetetlenül egyedivé teszi nőies vonalú, izgalmas színvilágú, és gyakran szokatlan anyagválogatású modelljeit. Így hát nincs mitől aggódnunk a 2019-es évben sem, ha megfogadjuk Anni tanácsait és választunk ruhái közül, hogy lehessen boldog az új évünk! 

 

Képek:annipastor.hu

 

Pastor Anni

 

divattervező

 

+36 30 971 0555