Február van, a napsütés már csábít, alig várod, hogy minél több időt töltsél a szabadban. Hol erősen fúj a szél, hol esik az eső, én mégis azt mondom, csodás ez a várakozással teli időszak!

Mint a virághagymák, a bokrok és a fák gyökerei a föld alatt, gyűjts erőt, készülj fel a tavasz fogadására. Itt az ideje, hogy érzelmileg és fizikailag felkészülj a várható feladatokra. Keresd meg a lakásodban azokat a tárgyakat, melyek összefüggésben vannak a problémáiddal, és távolítsd el őket. Sajnálod kidobni? Ajándékozd el, így nem fogod sajnálni, sőt másnak még örömet is szerezhetsz vele. Ha nincs ilyen ismerősöd, vannak átvevőhelyek, ahonnan szintén jó helyre kerülnek a felesleges tárgyaid.

 

 

Nagyon fontos, hogy használd ki jól ezt az időt a lomtalanításra – tértisztításra, mert különben egész évben bánni fogod a lehetőség elmulasztását. Nyomasztani fog az elfecsérelt idő, és zavarni fog, hogy nem tudtál megszabadulni a zsúfoltságtól. Kihúzol egy fiókot, kinyitsz egy szekrényajtót és lépten-nyomon olyan tárgyakba ütközöl, melyek csak a helyet foglalják és elszívják az energiádat. Szánj rá időt és tisztázd a tárgyakhoz fűződő kapcsolatodat. Milyen érzelmeket indít be, segíti-e a jelenlegi életed célkitűzéseit? Szabadulj meg a felesleges tárgyaktól és a rendetlenségtől! Tapasztalni fogod, hogy a rendrakást követően javul a közérzeted, az anyagi helyzeted és az emberekkel való kapcsolatod. Minél jobb az előkészítés, annál jobb lesz a végeredmény.  

 

Döntsd el, hogy egészséges, sikeres, boldog életet fogsz élni, és cselekedj!

Kunczly Judit