Télből a nyárba?

 

De hát még nyár van! Ez igaz. Régóta él a mondás, hogy sok kicsi sokra megy. Nem tudja mindenki mellényzsebből elővenni egy 4 tagú család utazási költségét. Azonban nálunk ez sem akadály! Még bankkölcsönt sem kell felvenni a világ megismeréséhez.

 

 

Utazás tervezők előnyben…

 

A saját online utazási iroda nyitásának hatalmas előnye, hogy előre gondolkodók a szokottnál könnyebben jutnak el fantasztikus helyekre. Azoknak is ajánljuk, akik már most a síszezont várják, és azoknak is, akik csodás, egzotikus tengerpartokon képzelik el a karácsonyi vacsorát. Ám az előre tervezés előnyeit, nem csak idén télen élvezhetjük. Akár az egész évi utazási tervünket is összeállíthatjuk, méghozzá a költség fedezetek megtervezésével együtt!

 

 

Mert sok kicsi, tényleg sokra megy

 

 

Ami néhány éve még elérhetetlen álomnak tűnt, mára megvalósulhat. Főleg, ha lehetőségünk nyílik igénybe venni azt a forradalmian új projektet, amelyet az online turizmus leginnovatívabb szereplője biztosít az utazóinak.

 

A projekt része az a saját, jelszóval védett felület, amely összegyűjti, megversenyezteti, és igényünk szerint rendszerezi az összes megbízható turisztikai szolgáltató ajánlatait. Legyen szó repülőjegyről, szállásról, helyi programról, transzferről, bérautóról, biztosításról, minden területen miénk a választás lehetősége. Sőt, az utazói értékelésekre, véleményekre is támaszkodhatunk keresgélés közben.

 

 

Ne kölcsönt fizess magas kamattal!

 

Előre rakd össze a keretet! A szállásokhoz és a komplex felülethez jó előre, havi részletekben is biztosíthatjuk a szükséges fedezetet.

 

 

Thaiföld

 

 

Thaiföld európai szemmel, a csodák országa. A Nap fényében vakítóan szikrázó tengerpart, a legszigorúbb mérték szerint is varázslatos. Látványosságai lenyűgözőek, árai kellemesek.

 

Magyar állampolgárként egyszeri belépéshez a vízum felvétele mindegyik repülőtéren lehetséges, ehhez legalább még fél évig érvényes és szabad lapokat tartalmazó útlevélre van szükség.

 

 

Utazz télből a nyárba

 

Thaiföld az esős novembertől, a szentimentális karácsonyon át, a testet és lelket megújító januári évkezdésig, remek célpont. Februári, „téltemető” pihenésnek is kiváló. Ezekben a hónapokban kevesebb a csapadék és nincs túl nagy forróság.

 

 

Úti célt választani, tudni kell!

 

Északra november közepétől, kora decemberig érdemes menni, esetleg februárban, amikor újra kezd felmelegedni az idő. A déli országrészbe érdemesebb a tavasz beköszöntével, március és május között utazni, amikor a többi hely elviselhetetlenül forró. Aki Bangkokban szeretne elidőzni, lehetőleg kerülje az áprilist és októbert. Időjárás szempontjából ugyanis ezek a legkellemetlenebb hónapok. A fő turistaszezon a december és az augusztus. Aki nem kedveli a zsúfoltságot, azoknak a gyönyörűséges május, június és a kellemes szeptember ajánlott.

 

 

Repülj a világ egyik legjobb légitársaságával

 

Az ár egy főre, a távolsághoz mérten igazán méltányos áron.

 

 

 

Patong Beach

 

Thaiföld legjobb partjaként tartják számon. Szép és népszerű. Itt található a legnagyobb strand a szigeten. Ez a partszakasz a legnépszerűbb egész Thaiföldön. Széles partvonala, és finom szemű fehér homokja van. Számos hotel, üzlet és butik sorakozik a vendégek örömére. Ha megéheznénk strandolás közben, pár percnyi séta után, biztosan rátalálunk a megfelelő menüt kínáló étteremre.

 

A nappali nyüzsgést pedig éjszakai pezsgés váltja fel, egyetlen pillanatban sem fogsz unatkozni, ha ezt választod!

 

Szállások 2 főre, 13 éjszakára, saját utazási irodából

 

Legolcsóbb szállás bankkártyával fizetve – ellátás nélkül, osztott fürdőszobával: Niku Guesthouse 168$

 

 

 

 

Törzs utas utalvánnyal ellátás nélkül:

STUDIO PATONG BY ICHECK INN** (280$+98$=)378$

 

 

 

All inclusive: CORAL ISLAND RESORT 1.823$

 

 

Télen, nyáron, diszkont áron

 

Utazni jó. Világot látni, új embereket megismerni lélekemelő. A pihenés, a kikapcsolódás nemcsak divatos rekreációs trend. Kétségtelen tény, hogy a pihenés, a tenger, a gondoktól való eltávolodás olyan erőforrásokkal képes feltölteni az testben-lélekben elfáradt utazót, ami semmilyen más formában nem történik meg. A Napfény, a tenger, a pihenés, az új élmények, a szeretteinkkel, barátainkkal együtt töltött szabadság egészen más élmény, mint néhány munkamentes nap.

 

 

Megvalósuló álom télből a nyárba utazni!

 

Van, aki nem utazik, mert nincs kerete. Ő mindenképpen szegényebb lesz egy csodás feltöltődés élményével. Van, aki szinte minden áron utazik, ezért kölcsönt vesz fel. Az ő élménye fényét veszti, mert a kamatokkal terhelve hosszú távon, jóval ár felett fizeti meg az utazás árát. Van, aki utazási irodával, felárral utazik, ezzel csökkentve a nyaralással tölthető időt, kiszolgáltatva magát a csoportos utak kényelmetlenségeinek. És velem együtt van, aki saját online utazási irodát választ, evvel teljes körű ellátást, teljes mértékű szabadság élményével biztosít önmagának.

 

Az utóbbiak, a felhőtlenül nyaralók társadalmát gyarapítják. Ez nem ígéret, ez a valóság. Előre, részletekben össze tudják rakni saját útjuk financiális keretét, a családi büdzséhez igazítva. Saját maguk dönthetik el, mikor, hova, mennyiért utaznak. A legapróbb részletekig megtervezhetik az utat, lefoglalhatják a szállást, belépő jegyeket, biztosítást köthetnek. Mindezt várakozás, sorban állás, máshoz való alkalmazkodás nélkül, szó szerint a nap 24 órájában, és utazás közben a lefoglalt szolgáltatásokkal kapcsolatban felmerülő esetleges kellemetlenségek elsimításában sem maradunk magunkra. A profi ügyfélszolgálat éjjel-nappal, magyar nyelvű szolgáltatással áll a rendelkezésünkre.

 

 

Elképesztő élmény, amikor szárnyára vesz a nagyvilág

 

 

Akinek vonzó az ilyen mértékű szabadság, és akinek fontos, hogy ne a jelenlegi pénzügyi keretének mértéke szabja meg a határait, annak szívből javasoljuk, hogy töltse ki a kérdőívünket. Ezáltal lehetőség nyílik arra, hogy minden további kötelezettségvállalás nélkül felvegyük egymással a kapcsolatot. Találkozzunk és beszéljük át, mi kell ahhoz, hogy ez a határtalan tér megnyíljon a számára.

 

https://goo.gl/forms/Mi15Y3ckpuyVCaUw2

 

Lengyel Ildikó

utazás szakértő

+ 36 20 930 8507                

sh.invitation@gmail.com