Amikor a napi rutinunkat végezzük, legyen az a munkánk, a főzés vagy a vezetés, ösztönből cselekszünk. Vagyis nem vagyunk éberek. Az éberség egy más energia, a rutin is egy más energia. Amikor nem vagyunk éberek, akkor másolunk vagy lehet, hogy másnak az energiáját vettük át. Felvesszük mindenkitől, aki körülöttünk van.

Kihez tartozik? Kié ez? Tegyük fel a kérdést!

A körülöttünk lévő emberek hangulata, érzelmei, szomorúsága, mind áthatol lényedbe és lassan elkezded hasonlóan érezni magad, viselkedésed tükrözi mind azt az energiát amit felvettél, választottál.

Ha megengedésbe vissza lépsz, akkor egy érdekes nézőpontot választasz, a saját valóságodat válaszod. Ha sikerül saját nézőpontot választanod, akkor jössz rá, hogy a körülötted lévő energiák nem is a tiéd csak átvetted, lemásoltad, és máris kitükrözted a világ felé.

Semmi nem a miénk, akaratunk ellenére belecsúszunk mások haragjába, szomorúságába, akár betegségébe. Észre sem vesszük és már megváltozott a személyiségünk. Vagy a bennünk lévő energiát fényt teremted saját énképedre, amiben csak te vagy egyedülálló, és másolhatatlan.

engedd-le-a-falakat

Amikor arról hallunk, hogy a szüleink mit hoztak családjukból, mert ők is látták, másolták, és tovább adták, amiben mi is felnőttünk, de ha nem a családból hozzuk akkor a környezetünk az iskola, a munkahely mutat egy olyan energia mezőt, ami nem a miénk, és ha letöröljük magunkról már kívülállók vagyunk, kiközösítenek, akár eltaposnak mert nem illünk bele az általuk létre hozott energia mezőben. Pedig szerintem sokan nem érzik jól magukat, mások másolt, átvett nehéz energiájukba.

Milyen jó lenne ha csak egy pillanatra mindenki a saját energia mezejében maradna, tisztán, tudatosan, boldogan, szeretettelin, fényesen ragyogva, akkor talán nem lenne szomorúság, félelem, harag. csak a szeretet legmagasabb foka.

Kovácsné Mayer Judit
+36-30 / 982-2232
[email protected]