Dr. G. PANDALIS német orvosnak van egy kiváló CYSTUS 052® készítménye, ami antivirális. Ez a készítmény először mint gyógyszer jelent meg, de a gyógyszergyárak támadása miatt, ma csak mint „étrendkiegészítő” vásárolható ugyanabban az összetételben.

A hatása kiváló, hatóanyaga a cystus növény. Volt szerencsém személyesen is kipróbálni. Hagyni kell a szájban szétolvadni. Már az első használatnál a tünetek kevesebbek lesznek. A másodszori alkalommal, pedig, teljesen eltűntek. Eddig légúti betegségeknél, influenzánál, láznál használtam. Dr. G. Pandalis egész Európába szállítja. Ez a növényi anyagú tabletta az én házi patikám legfontosabb része. A betegeim körében is nagy sikernek örvend.

Azt már tudjuk, hogy a koronavírus a sejtek ACE 2 receptoraihoz kötődik, és innen jut be a sejtekbe, ahol aztán szaporodni kezd. Ausztriában új kísérlet a koronavírus hatástalanítása érdekében az, hogy a sejtek folyadékrendszerében (plazmájába) „hamis” receptorokat juttatnak, valószínűleg intravénás úton. Így a vírus mielőtt az élő sejtek receptoraihoz kötődne, a hasonló felépítésű „hamis” receptorokhoz kötődik. Az, hogy aztán hogy történik a testből való kiválasztása, az már az egyszerűbb megoldandó feladat.

eredmenyek-es-kiserletek

Korábban volt olyan feltevés, hogy a DOHÁNY negatív hatással van a koronavírusos megbetegedésekre. Franciaországban most folynak olyan kísérletek, miszerint a koronavírusos betegek nikotin tapaszt kapnak a vírus legyőzése érdekében.

Az új kutatás eredményeképpen egy új felfedezés, hogy a koronavírus nem is annyira az orr és a szájüregen keresztül jut a testbe, hanem a SZEM kötőszöveten keresztül. Ezen kutatók szerint, nem is a maszk a fontos, hanem egy úgynevezett „búvárszemüveget” kellene viselnünk, vagy mindkettőt a maszkkal együtt.

Dr. Johanna Budwig terméke az ELDI olaj ®. A lenmag elektronban gazdag, többszörös telítetlen zsírsava képes fotonokat az éltető napenergiából megkötni. Ezen alapul a gyógyhatása. Tudjuk, hogy a D-Vitamin fontos a koronavírusos megbetegedésnél. Egyes kutatók ebben az olajban látják a D-Vitamin bejuttatását és pótlását a betegeknél.

IVERMEKTIN: egy parazita és vírus elleni szer. A WHO vizsgálati listáján szerepel. Ausztráliában már jó eredményeket értek el vele az állat kísérleteknél. Embereknél is tervezik a kísérletek bevezetését.

Oroszországi tudósok a KENDER segítségével értek el (kísérleti jelleggel) jó eredményeket a koronavírusos betegeknél. A kenderben lévő receptorokat használják fel a vírus megkötésére. Ugyanakkor a kender használata a betegek lelki állapotát is javítja azzal, hogy a szerotonin (boldogság) nívót emeli. Bio üzletekben vegyünk kendermagot és kender olajat. A magot vagy pur vagy darált állapotban együk, az olajat pur vagy a salátákhoz adjuk.

eredmenyek-es-kiserletek1

VÉREHULLÓ FECSKEFŰ (Chelidonium majus): A régi korok gyógyítói jól ismerték a hatását. Antivirális hatása miatt ma is felhasználható. In vitro laboratóriumi vizsgálatok bebizonyították, hogy számos vírus ellen hatékony. Megelőzés céljából igyunk ebből a kiváló növény leveleiből teát. Én heti 1-2x – 2 dl mennyiséget fogyasztok.

A koronavírus, mint olyan már 2002 óta ismert. Az új infekciós betegségeknél, mint pl. a mostani koronavírusnál egy ZOONOSEN-ről van szó. Váltakozva állat és ember között is terjedhet, fertőzhet.

A vírusnak, ha életbe akar maradni, akkor mindig változnia, mutálódnia kell. A mai koronavírus nem azonos pl. a 2018-as koronavírussal. Ez azt jelenti, hogy rendszerességgel új és újabb köntösben fog megjelenni. A vírus mai állapotára kifejlesztett vakcina később már nem lesz hatásos!

Több tudatosságot!

Busch-Turcsányi Sipos Éva

Természettudományok docense

[email protected]

eva-turcsanyi-busch.wixsite.com/budapest