Ahogy haladunk az év vége felé, egy furcsa láz lesz úrrá mindenkin, mely egyre súlyosbodik az idő múlásával és a csúcspontját Karácsonykor éri el. A láz tünete, hogy sűrűbben járunk üzletekbe, keressük fel a plázákat és a webshopokat, melynek következtében a pénztárcánk jelentősen vékonyabb lesz, viszont titkos rejtekhelyeink megtelnek ajándékcsomagokkal.

 

 

 

 

 

 
Hogy ne szaladjon el velünk a ló, jó lenne kontroll alatt tartani a kiadásainkat. ehhez nyújt segítséget a GFK legújabb applikációja, amely nem csak hasznos segítség a költségeink kordában tartásához, de még jól is járhatunk. Vásárlásaink rögzítésével pontos képet kaphatunk a kiadásaink összetételéről, nagyságáról és láthatjuk, hogy hol folyik ki a pénz az ujjaink közül, ha nem figyelünk oda eléggé. Ezek az adatok fontos részét képezik egy évek óta folyamatban lévő kutatásnak is, melynek eredményeként a vállalkozások pontosabb képet kaphatnak a vevői igényekről és ez alapján fejleszthetik szolgáltatásaikat és termékeiket.

 

 

 

 

 

 

 
És ha ez még nem lenne elég indok arra, hogy csatlakozz, akkor bizonyára meggyőz majd minket az a sok száz ajándékot tartalmazó katalógus, amelyből választhatunk, fáradozásunk jutalmaként.

 

Regisztráció és ajándékkatalógus: https://panel.gfk.com/scan-hu/kezdooldal/?srcid=22527&extid=102c28ef5dccee40eb4cdfd1c7ae26&ExternalVar1=&ExternalVar2=&ExternalVar3=Csakanoknek2018