Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Fergeteges hírünk van!

  1. december. 6-7-én megrendezésre kerül a Bio Mikulás Jótékonysági eseményünk!

Mitől lesz más, mint az eddig megtartott Női Klubunk?

Az esemény két napos. Családokat, iskolákat, óvodákat és gyermekotthonokat is várunk.

A Mikulás ünnepe nem kell, hogy feltétlen a cukros édességekről, ajándékokról szóljon! Helyette élményt adjunk, tanítsuk meg a gyerekeket az egészséges életmódra, környezetvédelemre, környezettudatosságra. Mindezt játékos formában!

A gyermekek útlevelet kapnak, amelyen az összes foglakoztató állomásunk fel lesz tüntetve. Mindegyik állomáson izgalmas feladatok, programok, kvízjátékok várják majd őket. A feladatokat teljesíteni kell és cserébe pecsétet kapnak az útlevélbe. Az állomások során teljesített feladatokért pedig, ajándékot kapnak.

Velünk lesz Dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Mr. White, a mentalizmus, a bűvészet és a varázslat mestere, Danny Blue tanítványa is.

Bio Mikulás információk: www.biomikulas.hu

 De nem csak a gyerekeknek szólnak a programok, hanem a felnőtteknek, Klubtagoknak is kedveskedünk!

Női Klubunk december 7-én veszi kezdetét, 14 órakor.

Belépés regisztrációhoz kötött. A regisztráció már 13 órától lehetséges. Belépődíj: 2 000 Ft/fő, Tisztelet Társaság tagoknak 1 500 Ft/fő.

Jótékonysági divatbemutató keretében, Anni Pastor kollekcióját tekinthetjük meg, Violinda újságpapírból újrahasznosított táskáival, Tugyi Gabi iparművész kézzel kötött kellékeivel, sapkáival kiegészítve.

A divatbemutatón tombolát lehet vásárolni. A megvásárolt tombolákból befolyt összegből egy gyermekotthon gyermekeinek a karácsonyi ajándékait fogjuk megvásárolni. És korábbi hagyomány szerint, személyesen adjuk át az ajándékokat, amelyről élőben közvetítünk a Csak a Nőknek facebook oldalán, valamint felvételt is készítünk az átadásról.

Regisztráció