Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

“Az emberek meg akarják fejteni az élet titkát; nekem azonban épp rejtélyessége miatt igazán szép és élni való az élet.”

– Alfred Kubin

Az élet pont úgy szép, hogy nem tudjuk mi lesz a következő pillanatban! De azt már biztosan tudjuk, hogy 2021. július 22-én ismét NŐI KLUB!

Sok-sok programmal, meglepetéssel készülünk!

A víz, a tisztaság, ereink tisztítása és a mozgás öröme…

Belegondoltál már abba, hogy mi lenne, ha nem lenne víz a Földön? Elképzelni is lehetetlen, ugye?

Klubunkon vendégünk lesz a Kaqun Zugló az éltető oxigén terápia tulajdonosa, aki segít minket bevezetni a víz rejtelmeibe és azt is elmondja, hogy miért is jó, ha nem csak iszod a friss, tiszta és oxigénnel dúsított vizet, hanem néha érdemes megmártózni benne!

De sok mindenről szó lesz még: kevesen tudják, hogy a Kaqun nem csak a sejteket tölti fel energiával, hanem meg is fiatalítja azokat, ezért a szépségápolásban is kiemelkedő szerepe van! Szeretnéd tudni a titkokat? Gyere el Klubunkba és hallgasd meg az előadást!

Ha már a víznél tartunk… A Herbow mosószer tulajdonosa fontos küldetésének tartja, hogy a természetet óvjuk a káros anyagoktól.

Hitvallása: Tisztelet, szakértelem, természetesség…

Mindezt hogyan lehet megvalósítani? Rusznyák-Takács Tünde, a Herbow képviseletében ad remek tippeket a károsanyag-mentes mosáshoz, takarításhoz és élethez!

A finom falatok sem maradnak el az Eisberg jóvoltából finomabbnál-finomabb salátákat kóstolhatunk és a BGB Interherb Kft. ismét sok-sok egészséges harapnivalóval készül… Többek között lesz tészta is, amely csupán 9 Kcal-t tartalmaz!

De ez még nem minden!

Az ízületekre is gondoltunk, ezért, ha van kedved kipróbálhatod a Spinning edzést, Marik Balázs sportoló jóvoltából. Kérlek, hogy jelezd nekünk, ha részt akarsz venni a rövid edzésen, hogy a megfelelő mennyiségű felszerelésekkel feltudjunk készülni és fontos, hogy hozz sportruhát is!

Mozdulj! Az örömködést is bevettük a repertoárba és ebben szakértőnk, Nagy Irén Mónika örömtréner lesz a segítségünkre!

Ne habozz! Jelentkezz, ha jól akarod magad érezni! Nagy szeretettel várunk!

Kiállítóink által: Valódi, vegyszer- és tartósítószermentes termékekkel ismerkedhetsz meg.
Jelen lesznek még: kozmetikumok, finom falatok, varázslatos illóolajok. Masszázsból és kényeztetésből sem lesz hiány!

Időpont: 2021. július 22.
Kezdés: 17 óra (de 16 órától várunk Benneteket!)
ÚJ HELYSZÍN: Folyondár Vasas Sport és Táncközpont (Budapest, Folyondár u. 15, 1037)
Belépő: 2 800 Ft/fő,
Tisztelet Társaság Tagoknak 2 500 Ft/fő
Nők Világa Club Card tagoknak: 2 000 Ft/fő

Kérjük, feltétlenül jelezd részvételedet és regisztrálj, mivel a létszám korlátozott! A részvételhez nem szükséges az oltási igazolvány. A megfelelő higiéniai szabályok betartásával tartjuk meg Klubunkat, szabadtéren!

Kérdés esetén hívd bátran a +36/70-430-5371 telefonszámot, vagy írj a [email protected] e-mail címre.

Tetszett a cikkünk? Oszd meg barátaiddal is!