Barion Pixel
Menü
Kosaram

Eszterhai Katalin: Angyalok pórázon

Eszterhai Katalin: Angyalok pórázon
Eszterhai Katalin: Angyalok pórázon
  • Készletinformáció: Készleten
  • Cikkszám: eszterhaiangyalokporazon
Megvásárolták: 706
Megnézték: 16588
4 950 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!

Eladói információk

Csak a Nőknek magazin

Value
(0/5)
Price
(0/5)

Összes termék13

Lélekgyógyító kutyanapló


Eszterhai Katalin új könyvében négylábú társaink szemüvegén keresztül láthatjuk s szerethetjük meg önmagunkat. Az állatok elméjének, intelligenciájának és gondolatainak kutatása már évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget. Számtalan tudományos kísérlet, tanulmány született a témában, de maguk a laikusnak számító gazdik is gyakorta elgondolkodnak, hogy vajon mi rejlik a szeretett házi kedvencek odaadással csillogó szempárja mögött. 


„Éreznek az biztos. De vajon pontosan mit?” – merül fel gyakran a bizonytalan kérdés. „Vajon szeretnek? Ha igen, akkor miért? Mit látnak bennem? Érzékelik, ha mérges, esetleg szomorú vagyok? Kimondatlanul, de tiszta szívvel együtt éreznek, s együtt örülnek velem? Tudják, mikor vagyok sikeres, s mikor kudarcos? Vajon van véleményük a döntéseimről, az életemről?” 


Jogos kérdések, melyeket minden gazdi feltesz az életében legalább egyszer magának, hiszen a négylábú barátaink társak, akik családtagjainkhoz hasonlóan befolyásolják, formálják, szebbé teszik az életünket. Persze hogy érdekelne a véleményük életünk nagy pillanataiban, s a döntési helyzetekben! 
Eszterhai Katalin a Kanadában élő, magyar származású tehetséges írónő, akinek a nevéhez olyan sikerkönyvek kötődnek, mint a Csillag lettél, a Majdnem Esterházy és a Szeretném még elmondani: szerettem, gondolt egy merészet, s úgy döntött, naplóba önti három cocker spánielének gondolatát úgy, hogy közben az ő érdekes és értékes látásmódjukon keresztül mutatja be saját életét, hétköznapjait, s tart tükröt nekünk olvasóknak, meg önmagának. A kutyák narratívája más, mint a miénk. Nincs benne túlgondolás, rosszindulat, felesleges komplikáció, de van benne tiszta, őszinte és korlátlanul rendelkezésre álló szeretet. A kutyákon keresztül megtapasztalhatjuk a végtelen szeretet élményét, nem csoda, hogy sokan négylábú angyalként tekintenek rájuk. 
Eszterhai Katalin új könyve, az Angyalok pórázon nem csupán egy szórakoztató, és elgondolkodtató olvasmánynak ígérkezik, de lélek (ön)gyógyításra, és a szeretet legőszintébb formájának elsajátítására ösztönöz.


Az Angyalok pórázon című mű Eszterhai Katalin véleménykinyilvánítása és elköteleződése a világ legszebb és legfontosabb érzelme, a szeretet felé!

Eszterhai Katalin Kozma-Pál díjas Kanadában élő író, újságíró, szerkesztő, televíziós producer. Magyarországon eddig hat kötete jelent meg, az Akaratunk gyógyereje (2016), a Majdnem Esterházy (2017), a Légy az élet csodálója (2018), a Szeretném még elmondani: Szerettem (2019) és a Csillag lettél, levelek Anyámnak (2020), és az Angyalok pórázon címmel, utóbbi a Csak a Nőknek Magazin és kiadó gondozásában.

Írj véleményt a termékről!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz