Az Everness csapata őszre összesűríti nyári fesztiváljának esszenciáját, hogy a látogatók erőt meríthessenek a téli hónapokra.

 

Szeptemberben az Indián Nyár hosszú hétvégéje igazi feltöltődést hoz, hiszen a lazításon túl rengeteg érdekes előadással és programmal találkozhatsz.

A szellemi táplálékról többek között B.A. Harijan hindu tanító gondoskodik, aki spirituális létkérdésekről (mint a karma és a lélekvándorlás) tart előadást. Pusztai Orsolya segítségedre lehet, hogy az információval túlzsúfolt világban is képes légy harmóniát teremteni. A Férfiak Klubjának alapítóját, Bedő Imrét is az előadók között üdvözölhetjük, akinek Férfienergia címmel most jelent meg első könyve, és a férfiértékek újrafelfedezéséről tart előadást. Steiner Kristófot a veganizmussal kapcsolatban felmerült kérdésekkel bombázhatod, valamint a a Vegán Lettem blog szerzője, Preyer György is tart egy beszélgetős workshopot.

 

Nem lenne Everness az Everness, esti koncertek nélkül. Az Indián Nyáron együtt mantrázhatsz a Kirtan Band-del, és velünk tart többek között a Naked Mind különleges hangszereivel és egyedi hangzásvilágával.

 

Ha a lassabb mozgásformákat kedveled, akkor kezdheted a napot Nirmal Naam Singh kundalini jógájával, vagy Klein Dórával aki hatha, gerinc- és gyermekjógát tart, valamint Orbán Gáborral is. Érdemes kipróbálnod Bach Zoltánnal a meridiántornát ami egy egyszerű egészséghelyreállító és -megőrző gyakorlatsor vagy Leél-Őssy Tamással a csikungot.

 

A többféle jóga mellett dinamikusabb mozgásformák közül is választhatsz. Itt lesz Seres Zoltán, akinek Tantra tánca az elemek jegyében igazán aktív meditáció, Tas Gergely akrojóga óráján közös légzéssel megteremthető a közös egyensúly, a Catwalk IronAirBase csapatával gyakorolható a rúdtánc és a légtorna, Leiszen Dániellel és Bach Zoltánnal pedig a szívtánc. Sőtér Sarolta is visszatér holisztikus fittneszprogramjával a NIA-val, és Végh Teodóra a vízparton tartott tahiti táncával, de az újdonságra vágyók megismerhetik a Ecoatl Mexica Tánckört, és ezt az ősi, mexiói, harci táncmeditációt.

Természetesen nem feledkeztünk meg az gyermekekről sem, számukra lesz gyermekjóga és esti mesélés, az Ethnosound pedig zenei workshopot tart.

 

Akár a közösségi találkozások, akár az egyéni út keresése és megtalálása a cél, ezeken a napokon mindegyikből kaphatsz izelítőt és energiát a következő nyári Fesztiválig.

satlakozz az esemény Facebook oldalához:

https://www.facebook.com/events/269366240099259/

 

A fesztivál ideje: 2016. szeptember 15 –18., Balatonakarattya

 Jegyvásárlás: http://everness.hu/jegyek