21. alkalommal rendezi meg december 3-án a Természetgyógyász Magazin hagyományos karácsonyi fesztiválját. A rangos eseményen immáron több, mint két évtizede a szakma legelismertebb előadói kapnak helyet. A nap folyamán rengeteg élmény várja az érdeklődőket. Az idei fesztivál is bővelkedik érdekességekben. Néhány témára hívjuk fel a figyelmet a számos program közül.

 

 

Minden évben elkápráztatja a hallgatóságot Müller Péter, aki idén az Isteni gondviselésről beszél. A sors, a szabad akarat, a jövőbe látás, az ember egyéni szerepe a kollektív világdrámában olyan témák, amelyek mindenki életében szerepet játszanak.

 

 

 

Prof. dr. Papp Lajos a lélek útján, a gyógyuláshoz elvezető utat mutatja meg. A lélek és a fizikai állapot összefüggéseiről már tud az orvostudomány. Azonban a csodás gyógyulások, a hit szerepe még a gyógyulni vágyók körében sem mindig elfogadott. A holisztikus szemlélet megjelenése az orvoslásban az egészségmegőrzés számára is fontos. A professzor úr pedig mestere ennek a tudásnak.

 

 

 

 

Szendi Gábor sem hiányozhat az előadók közül. A rák „cukorhipotézise”  sokakat érintő téma, hiszen gyakran hallani, hogy a nagymértékű cukorfogyasztás előnytelen. A finomított szénhidrátok kockázatnövelő hatását is ismerjük. A legfontosabb, hogy a rákot tápláló anyagokat mielőbb iktassuk ki az étrendből, és a ketondiétát részesítsük előnyben.  Erre a fontos témára hívja fel a figyelmet az előadás.

 

 

 

 

Dr. Gelléri Julianna rendhagyó tanácsai a gyógyuláshoz adnak megoldásokat. Azon orvosok közé tartozik, akik a betegségeket nem csupán a nyugati orvoslás szerint közelítik meg. Az Új Medicina, a homeopátia és a NES terápia is az alkalmazott gyógymódok közé tartozik nála. Szerinte a betegség a szervezet túlélési programja. A gyógyulás pedig azon múlik, meg tudjuk-e érteni az előidéző okot, és el tudjuk-e fogadni, fel tudjuk-e dolgozni a háttérben lévő, nem ritkán lelki eredetű tényezőt.

 

 

 

 

Eszterhai Katalin második alkalommal szerepel az előadók között. A Csak a Nőknek Magazin olvasói és a Klub tagjai már több alkalommal találkoztak Katalinnal, aki szó szerint elvarázsolja a közönségét. Az élet csodálatáról, a rejtett források megtalálásáról, a küzdeni tudásról szóló történetei néha szívszorítóak. Ugyanakkor személyes gyógyulása és életútja megosztásával valós kapaszkodókat ad két csodálatos könyv, az Akaratunk gyógyereje és a Majdnem Esterházy kötet szerzője. Élete tökéletes példa arra, hogy mindez bárki számára lehetséges, legyen szó testi gyógyulásról, vagy a nehéz élethelyzetekből való kilábalásról.

 

 

 

 

Mint minden évben, ezúttal is megemlékeznek Szepes Máriáról. A rendezvényen többek között Kondor Katalin vezetésével hangzik el múltidéző beszélgetés Szepes Mária barátaival, tanítványaival.

 

 

 

 

Idén is számos művészeti program szórakoztatja a fesztivál vendégeit. Többek között Kövi Szabolcs, Szabó Sipos Barnabás, Delhusa Gion, Hannah Berger, a Kiyo Kito Taiko együttes kápráztatja el a közönséget.

 

 

 

 

 

Kiállítók sora várja a fesztiválra látogatókat. Ingyenes állapotfelmérés, tanácsadás és workshop színesíti az egész napos programot.

 

Az idén első alkalommal a Csak a Nőknek Magazin is ott lesz a fesztiválon. Szeretettel várjuk olvasóinkat és klubtagjainkat december 3-án, a Villányi úti Konferencia Központban reggel 9 órától este 19 óráig. 

 

A belépő jegyek ezúttal is kedvezményes áron vásárolhatók meg elővételben a szerkesztőségben!

 

A teljes program részleteit és a jegyvásárlásra vonatkozó információkat a Természetgyógyász Magazin novemberi számában, valamint az alábbi oldalon találjátok.

 

                 http://tgy-magazin.hu/fesztival/xxi-ezoterikus-karacsonyi-fesztival