Sokan kérnek tőlem tanácsot azzal kapcsolatban, hogyan tudnának maguknak, vagy gyermeküknek egy ütős farsangi frizurát készíteni. Ha Te is úgy érzed, hogy tudnék Neked is segíteni, olvass tovább!

 

Hogyan tudod magadnak a legkreatívabb ötleteket kitalálni és megvalósítani?

 

A Csak a Nőknek Magazinnak köszönhetően otthonodba visszük az ötleteket. Hónapról hónapra nyomon tudod követni, hogy miért javasolom a természetes hajápolást, miért mondom, hogy figyelj oda hajad jelzéseire. (Előbb jelez a hajad, mint gondolnád.) A szakember tud a fejbőr és a haj állapotából olvasni. Hajápolási tanácsokat adok télen-nyáron. Elmondom miért fontos, hogy oda figyelj hajkoronádra, legyél akár fiatal, akár, idősebb, amikor már dolgozol és ér némi stressz, vagy kevesebbet alszol, és nem iszol elég folyadékot, vagy elfelejtetted azt, hogy mennyire fontos odafigyelni a testmozgásra.

 

Minden hónapban találkozunk, nem csak a neten, hanem a magazin oldalain keresztül is, és a Te kérdéseid alapján egy-egy területet érintünk. Ha az ott leírtakat jól használod egyre könnyebben, vagy nagyon kevés utána olvasással, életedet egyre jobbá tudod tenni.

 

Amíg nem tudsz apró trükköket, és kevés figyelmet fordítasz magadra és a hajadra, addig nem lehet nagyot változni.

Ezért az együttműködés első időszakában az alapokat vesszük át. Nem az észt szeretném osztani, nem csak elméleti írást akarok a kezedbe adni, hanem azt javaslom dolgozzunk össze!

 

A családodban, a munkahelyeden jó példát tudsz mutatni. Alap dolgokra azonban akkor is oda kell, ha farsang ideje van, és azt mondod magadnak: úgyis mindegy, mert parókát húzok.

 

Mit szólsz hozzá, ha azt mondom, menj el körülnézni, kezdj el öteltelni, beszélgess ismerősökkel, barátokkal, minek is öltözz farsang idején?

 

Mit szólnál, ha egy jó buliban, a tökéletes jelmezedben, jól kitalált kiegészítőkkel, Te lennél az est fénypontja, és ha még a fődíjat a finom tortát is Te nyernéd meg?

 

Mindaddig, amíg erről csak álmodozol, amíg nem szervezel egy igazi, klassz farsangi bulit, addig nem is tudod milyen jó dolog.

 

Én, a cikknek köszönhetően visszanéztem az elmúlt időszakunk farsangi bulis képeit, és már csak ettől is nagyon jókat nevettem, és jobban érzetem magam. Voltam már boszorkány, törpilla, Vilma, terhes Barbi, bohóc, cigánylány, és ezek mind a felnőtt korszakom emlékei. Gondolom, egyiket sem kell külön leírnom milyen is a valóságban, mivel képekké formálunk mindent, ezért előtted már az eredeti kép meg is jelent. Megsúgom, nagyon jó voltam.

 

Legyél kreatív, legyél bevállalós, és hidd el nagyon jól fogod érezni magad.
Ez lesz az első pillanat, amikor megízleled, milyen érzés szabadnak lenni. Szabadnak, mert a világon bárhol vagy egy jó bulit bármikor összehozhatsz.

 

Ha nyafogó vagy, nem tudok segíteni, mert egy farsangi frizura az, az őrületről, a parókákról, ami lehet jó színes, bohókás formájú, szól.

Amennyiben Te kényes vagy a hajadra mindenféleképpen, maradj felismerhető! Hajadat egy koronával, egy virággal, vagy semmivel se dekoráld, a jelmezedet igazítsd ehhez.

Ha bevállalós vagy, és az még izgat is, hogy nem ismernek fel, na akkor ez igazán a Te bulid.
Miért is? Mert akkor lehet nagyot alkotni, ha elfelejted mi áll jól, hogy mi lesz a hajaddal, és úúúúúúúúú a többiek mit fognak szólni.

Na itt elszabadulhat a pokol. Amire azonban figyelj, nézd meg honnan kölcsönzöl! Ha a nagymama tud varrni, mint nálunk is akkor könnyű dolgod van, mert közel a segítség.Fontos, hogy ha nem megbízható a forrás, inkább moss ki otthon mindent, és ha lehet fertőtlenítsd a kiegészítőket.

Azért, mert farsang van, még érdemes odafigyelni arra, hogy mit veszel fel, és mit húzol a fejedre. Miért? Hát azért, hogy ne szedj össze valamit más után. Ne egy buli legyen, és utána nem győzzük kezelni a fejbőrödet.

Szerezz be színes kimosható spray-t, nagy fülbevalókat, színes kendőket. Javaslom, ezeket ne csak ilyenkor vedd meg, hanem már év közben, amikor látsz valami vicceset. Vedd meg, tedd félre és hidd el, amikor elérkezik az idő, előveszed a kincses dobozodat, és olyan jelmezt találsz ki, hogy még a saját barátod se ismer rád.

 

Legyél kreatív, találd meg a saját felszabadító jelmezedet, és éld át milyen érzés lazán és szabadon bulizni!

 

Egy felejthetetlen farsangi partit kívánok neked szeretettel:

 

Maczó Rozália

 

Fodrászmester-Hajgyógyász
Aloe Vera tanácsadó

 

+36/20-5691768

 

www.rozy.hu
www.szepmeker.hu
Fodrászat,hajgyógyászat,szépség,egészség