ÖTLETGAZDA, SZERVEZŐ, CSAK A NŐKNEK MAGAZIN ÉS KLUB; NŐK VILÁGA NONPROFIT KFT. ALAPÍTÓ TULAJDONOSA. – FELELŐSSÉGGEL AZ ÉLET NAPOS OLDALÁN- KOVÁCS MAGDI, Piackutatási alapú, PR marketing kommunikációs szakértő. Számára nincs lehetetlen. Hisz a közösség erejében, mert Nőnek lenni jó! A CSAK A NŐKNEK KLUB mozgatórugója. Hitvallása: „Az amatőrök remélnek, a profik dolgoznak.”

HOGYAN INDULT EL A CSAK A NŐKNEK MAGAZIN?

Egy felmérés alkalmával láttuk, hogy van egy olyan női célcsoport, akik nem hirdetéseket, hanem olyan tartalmakat, gyakorlati tanácsokat szeretnének olvasni, amiket a hétköznapokban azonnal tudnak hasznosítani. Játéknak indult és mozgalom lett belőle. A CSAK A NŐKNEK MAGAZINT Elkezdtük tartalommal feltölteni, és állandó interakcióban voltunk a Hölgyekkel, a magazinon keresztül. Így pontosan láttuk, tudtuk, hogy mire, milyen tartalmakra van szükségük.

MIKÉNT VÁLT SIKERES NŐI KLUBBÁ?

Több üzleti Klubot életre hívtam már. Az olvasók visszajelzéseiből jött a gondolat, hogy csináljunk Női Klubot. Eredetileg én 25-30 főre pozicionáltam azt, de már az elsőn 106-an voltak. Az elmúlt 6 évben volt már több 100 és 1000 fős rendezvényünk is, jelenleg a Klub már nemzetközi kapcsolatokkal bír. Hetente 48 ezer Hölggyel vagyunk online kommunikációban.

SZINTE TAPINTHATÓ, HOGY EZ, AZÓTA KOMOLY SZERELEMMÉ VÁLT.

Az első Női Klub volt a vízválasztó. A Magazint is szerettem, de a Női Klubban fantasztikus közösségi élményt tapasztaltam és éltem meg magam is. Komoly
felelősséget éreztem abban, hogy mennyire nagy igény van erre a Nőknél.

MITŐL VÁLT SIKERESSÉ A CSAK A NŐKNEK KEZDEMÉNYEZÉS?

Az a titka, hogy áldás van az egész ügyön. Akire szükség van, az belép az ajtón. Izgalmas Nő közösség épült ki, és barátságok köttetnek, és ez fantasztikus!

MI A KLUB MISSZIÓJA?

„Ha anya jól van, mindenki jól van.” Ízek, értékek, élmények. Ezt kívánjuk biztosítani tagjainknak.

HOGYAN JÖTT AZ ÖTLET, HOGY INDULJATOK A KÉKSZALAGON?

Merjünk kilépni a komfort zónánkból. Az ötlet alapja, hogy a vitorlázó nők, ha már édesanyává válnak valahogy kint maradnak a parton, a fi úk meg mennek vitorlázni. Arra nagyon büszke vagyok, hogy több Hölgy versenyzőt visszavittünk a vízre, ezzel a kezdeményezéssel. Mertünk nagyot álmodni, mert bátran kell élni!

MILYEN KÉSZSÉGEKKEL KELL RENDELKEZNIE MA A NŐNEK?

A mai nőnek nagyon nagy felelősséggel van abban, hogy hogyan él, milyen példát mutat. Az a legfontosabb, hogy magunkkal legyünk jóban. Ez a mi választásunk, és ehhez nekem is el kellett érnem egy kort, hogy lássam: bátran kell élni! A mai nőnek nem csak a szakmai területeken, hanem otthon,
családanyaként is döntéseket kell hozni, szeretetet adni és még külsőleg is rendben lenni, ez csak akkor tartható, ha Ő maga magával jóban van. Egyszer
azt mondta Csukás István: “Mindenkinek a gyerekkora a kincsesládája”, és ez egy nagyon pontos gondolat, arról, milyen fontosak a családi minták.

MIT ÜZENNÉL A CSAPATNAK?

Jó szelet kívánok! Legyen óriási közösségi élmény. Éljék meg ezeket a pillanatokat!

Az interjút készítette: Tolvaly Orsolya