2019 nyarán a nagy forróság ellenére is, a férfiak igen elegánsak. A gyönyörű öltönyök könnyű anyaga és szellős, de formás szabása teszi ezt lehetővé. Színekben a világos, szinte púderes hatás és a len világossága dominál. Új divat az ing gombolásának nyitottsága alul, ami lehetőséget ad a felemásságra, ami a férfiakhoz illő lezserséget idézi, és kiemeli az ingek vékony anyagát.
 
 
Ha formát bontunk, akkor a csíkos, mint minden szezonban, így most sem maradhat ki, mint lehetőség. A megoldások, azonban rendhagyó módon eltérnek az eddigiektől és messze maguk mögött hagyják a megszokottakat. Jól megfér egymás mellett a vastag és a vékony csík, karcsúsítva az egyenes szabású kabátot. A hajtóka nélküli zakó is ennek a nyárnak a felfedezettje, annyi év után.
 
 
Kedves férfiak, az idén nagy divat, ha valakinek sötét színű a bőre, s aranylóan csillogó. Remekül lehet öltöztetni a világos anyagokkal és oldani más barnák árnyalataival, mint egy fa napszemüveg – amiből már van magyar design is. Tudták?
 
 
Az idén az ingek egyszínűek, de harsányak, teltek színekben és szűkebbek a korábbi évekhez képest. A test vonalát szépen megmutató ingeket, a nem túl vastag öv kapcsolja össze a többi ruha színével.
 
És végül legyen egy női modell, már az őszre hangolva. A hosszú szoknya alsó vonalvezetése szépen kiemeli a lábak kecsességét, s a ferde vonalak új dimenziókat nyitnak a boka megvillantására. A felsőrész letisztult vonalvezetése, a szabadon hagyott váll és a kéznek elrejtett zsebek, még a nyár könnyű pillanatait idézik, élvezzük amíg lehet.
 
 
Néhány praktikus tanács
  1. A legforróbb napokban is beüthet a villám, s szó szerint eláztathatja a napot. A változékony időjárásra felkészülve, mindig legyen nálunk egy kendő vagy sál, ami színben izgalmas kiegészítője lehet aznapi ruhatárunknak.
 
 
  1. Nem csak gyerekeknek, de a felnőtteknek is vigyázni kell a nap erejére, ezért kalap nélkül ne menjünk a napra. Nagy divat megint, hát éljünk a kalapok adta lehetőséggel!
 
Linka