Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Flavon Green Plus lugosító

-16% Flavon Green Plus lugosító

Prémium kategóriás zöldség-alapú termékünk elsősorban az egyoldalúan táplálkozók és a kevés zöldséget fogyasztók számára lett kifejlesztve, a Flavon Green és a legújabb tudományos eredmények alapján, az összetevők közötti szinergikus hatások fokozásának céljából. A tudomány élvonalához tartozó, bizonyítottan előnyös élettani hatású összetevők felhasználásával az egészségtudatos táplálkozás és életmód támogatója.


A fogyasztói kör tudatos bővítésére törekedve, a termék összetevőinek kiválasztásánál az egyik szempont az volt, hogy a kisgyermekektől kezdve, a várandós édesanyákon át, egészen a legidősebbekig bárki fogyaszthassa.


A gyümölcs-alapú Flavon termékekkel rendkívül jól, előnyösen harmonizál, bármelyikkel kombinálható. A Flavon Green + fogyasztása ajánlott minden korosztálynak, gyerekektől a legidősebbekig. Ha magas minőségű zöldségalapú terméket keres, ha szeretné kiegészíteni napi zöldségfogyasztását, ha koncentrált formában szeretne zöldséget fogyasztani.


Fogyasztása:

Ajánlott fogyasztási mennyiség: napi 1-2 alkalommal, étkezések után, a termékhez csomagolt adagolókanállal. A Flavon Green + tápértékmutatóiról a termék csomagolásán, valamint az Összetevők menüpontban találnak részletes információt.


Összetevők:

A Flavon Green +-ban a zöldség alapanyagok koncentrált formában, sűrítményként vannak jelen. A termékben megtalálható az új, nagy jelentőségű élesztő eredetű, az egészséges immunműködést támogató (1,3)-(1,6)-β-D-glükán, a régóta ismert kedvező hatású kurkuma, a nyomelemekben és vitaminokban gazdag, magas antioxidáns aktivitású Moringa Oleifera. Továbbá jellemzőek a Flavon Green +-ra a lipofil flavonoidok, és a prebiotikus hatású növényi rostok (inulin).

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
  • Cikkszám: flavongreenplus
  • Raktárkészlet információ

  • Elérhetőség: Raktáron
  • Régi ár: 14,600 Ft
  • Akciós ár: 12,200 Ft
  • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Címkék: Flavon