Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Flavon Kids gyerekeknek

-17% Flavon Kids gyerekeknek

A gyermekek tápanyagszükséglete jelentősen eltér a felnőttekétől, így kiemelt figyelmet kell szentelni étkezésükre. Mi kiválogattuk azokat az összetevőket, amelyek hozzájárulnak a gyermekek egészséges fejlődéséhez és a terhesség alatt is rendkívül hasznosak. A gyümölcsökön kívül termékünk tartalmaz egy hozzáadott speciális vitaminsort és folsavat is, melyek szintén fokozottan fontosak ezen életszakaszokban.


A terméket kellemes ízének, illatának és állagának köszönhetően örömmel fogyasztják a legkisebbek is, alkotórészei pedig optimális összetételben és mennyiségben egészítik ki a gyermekek gyakran egyoldalú táplálkozását.


A Flavon kids fogyasztása ajánlott, gyermekeknek, várandós és szoptatós kismamáknak, ha gyermeke nem fogyaszt megfelelő mennyiségű gyümölcsöt, mert a fejlődő szervezet számára szükséges anyagokat tartalmaz, mert több vitamint is hozzáadunk a hatékonyság érdekében.


Fogyasztása:

Ajánlott fogyasztási mennyiség: gyermekek esetében a vegyes táplálkozásra való áttérést követően, általában 2-4 éves kor között napi 1 alkalommal, 5-10 éves kor között napi 2 alkalommal étkezések után ajánlott a termékhez csomagolt adagolókanállal. Kismamáknak a terhesség 2. felétől napi 2 alkalommal étkezések után ajánlott a termékhez csomagolt adagolókanállal. A Flavon kids tápértékmutatóiról a termék csomagolásán, valamint az Összetevők menüpontban találnak részletes információt.


Összetevők:

A felhasznált gyümölcsöket a legfrissebb tudományos kutatások alapján válogattuk össze. A koncentrátum tartalmaz egy külön gyermekeknek kifejlesztett vitaminsort, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, H-vitamin, valamint folsavat is, mely nélkülözhetetlen a várandós és a szoptatós kismamák számára. A termék gyártásánál természetes anyagokat használunk fel.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
  • Cikkszám: flavonkids
  • Raktárkészlet információ

  • Elérhetőség: Raktáron
  • Régi ár: 10,980 Ft
  • Akciós ár: 9,150 Ft
  • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Címkék: Flavon