Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Flavon Protect vérképjavító, gyulladáscsökkentő

-17% Flavon Protect vérképjavító, gyulladáscsökkentő

Szervezetünk támogatásának egyik alappillére a kiegyensúlyozott és változatos étrend, olyan növényi hatóanyagok, ásványi anyagok és vitaminok bevitele, melyek a mindennapi, rendszeres zöldség- és gyümölcsfogyasztással részben biztosíthatóak.


A kiegyensúlyozott étrend különösképp fontos akkor, ha életünk korábbi szakaszában nem táplálkoztunk megfelelően, rossz szokásaink vagy épp beszűkült lehetőségeink rabjai voltunk. Ekkor lehet segítségünkre a Flavon Protect, mely összetevőinek köszönhetően segít változatosabbá tenni táplálkozásunkat, fokozottan óvni szervezetünket.


A Flavon Protect fogyasztása ajánlott, középkorú felnőttektől a legidősebb korosztályig, ha a szervezetének több védelemre van szüksége, ha koncentrált formában szeretne gyümölcsöket fogyasztani, ha szeretné élvezni a speciális összetevők szinergiáját.


Fogyasztása:

Ajánlott fogyasztási mennyiség: felnőtteknek napi 1-2 alkalommal, étkezések után, a termékhez csomagolt adagolókanállal. A Flavon Protect tápértékmutatóiról a termék csomagolásán, valamint az Összetevők menüpontban találnak részletes információt.


Összetevők:

A Flavon Protect olyan összetevőket tartalmaz, amelyek külön-külön is nagy mennyiségben tartalmaznak különféle polifenolos vegyületeket. A termék összetevői úgy lettek kiválasztva, hogy azok minél nagyobb természetes színanyag, ásványi anyag és vitaminspektrumot fedjenek le.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
  • Cikkszám: flavonprotect
  • Raktárkészlet információ

  • Elérhetőség: Raktáron
  • Régi ár: 10,980 Ft
  • Akciós ár: 9,150 Ft
  • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Címkék: Flavon