Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Flavon Protect vérképjavító, gyulladáscsökkentő

-17% Flavon Protect vérképjavító, gyulladáscsökkentő
 • Cikkszám: flavonprotect
 • Szervezetünk támogatásának egyik alappillére a kiegyensúlyozott és változatos étrend, olyan növényi hatóanyagok, ásványi anyagok és vitaminok bevitele, melyek a mindennapi, rendszeres zöldség- és gyümölcsfogyasztással részben biztosíthatóak.


  A kiegyensúlyozott étrend különösképp fontos akkor, ha életünk korábbi szakaszában nem táplálkoztunk megfelelően, rossz szokásaink vagy épp beszűkült lehetőségeink rabjai voltunk. Ekkor lehet segítségünkre a Flavon Protect, mely összetevőinek köszönhetően segít változatosabbá tenni táplálkozásunkat, fokozottan óvni szervezetünket.


  A Flavon Protect fogyasztása ajánlott, középkorú felnőttektől a legidősebb korosztályig, ha a szervezetének több védelemre van szüksége, ha koncentrált formában szeretne gyümölcsöket fogyasztani, ha szeretné élvezni a speciális összetevők szinergiáját.


  Fogyasztása:

  Ajánlott fogyasztási mennyiség: felnőtteknek napi 1-2 alkalommal, étkezések után, a termékhez csomagolt adagolókanállal. A Flavon Protect tápértékmutatóiról a termék csomagolásán, valamint az Összetevők menüpontban találnak részletes információt.


  Összetevők:

  A Flavon Protect olyan összetevőket tartalmaz, amelyek külön-külön is nagy mennyiségben tartalmaznak különféle polifenolos vegyületeket. A termék összetevői úgy lettek kiválasztva, hogy azok minél nagyobb természetes színanyag, ásványi anyag és vitaminspektrumot fedjenek le.

  Írjon véleményt a termékről

  Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

  Raktárkészlet információ

 • Elérhetőség: Raktáron
 • Régi ár: 10,980 Ft
 • Akciós ár: 9,150 Ft
 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Címkék: Flavon