Hozzávalók:
- 30-36 db keményre főzött fürjtojás
- 1 db fejessaláta
- 1 db paradicsom
- 1 db kígyó uborka
- 1 db zöldpaprika
- metélőhagyma, olívaolaj, mustár, citromlé, tejszín, só, bors, petrezselyemlevél a díszítéshez.
Elkészítés :
A saláta leveleket a tál aljára helyezzük, erre rétegezzük az összetevőket egyenlő szeletekre vágva.
A megfőtt fürjtojásokat vágjuk félbe és az öntetet az olajból, mustárból, citromléből, tejszínből, sóból, borsból keverjük ki és öntsük rá a hozzávalókra.
Szórjuk meg az egészet finomra vágott metélő hagymával, díszítsük petrezselyem zölddel és ízlés szerint piros arannyal és jól lehűtve tálaljuk.
Szólj hozzá